Menstruáció idején tényleg mutathat többet a mérleg, ha amúgy rendesen étkezem és mozgok is?
30 kiló túlsúly leadásának vágtam neki január elsejétől, nagyon jól haladok, minden nap tornázok itthon, egészségesen eszek, le is ment 4 kiló, ami tudom, hogy főként eleinte víz.
Az érdekelne, hogy mivel a héten fog megjönni kicsit félve fogok a mérlegre állni, mert úgy hallottam ilyenkor többet mutathat a mérleg.
Mi ennek az oka?
Persze, mutathat. Nekem egyszer 1,7 kg pluszt mutatott 1 éjszakával később (ugyanazon időpontban, ugyan úgy mérve). Már eleve feszültebb voltam :D erre meglátom a számot.
Amúgy több tippem van: vízvisszatartás és v. széklet (ilyenkor puffadás is van, nehezebb emésztés).
Nekem már menstruáció előtt egy héttel is többet mutat a mérleg. Aztán a mensi vége után szépen lassan megint lemegy. A különbség olyan 2 kiló a két szélsőérték között.
(Nem fogyózom, hanem egyszer fogadásból egy fél évig minden nap mértem magam.)
Nekem sosem szokott nőni a súlyom közben, hanem mindig fix a súlyom, kb. 1 hétig akkor el sem szokott mozdulni a mérleg, mindig pont ugyanannyit mutat.
De amúgy ne állj félve a mérlegre, hiszen attól még, hogy pár napig több lesz a súlyod, az nem jelenti azt, hogy híztál, és hogy ennyi volt a fogyásnak. Ne aggódj.
én is ki szoktam hagyni, előtte két nappal és az utolsó napig nem mérem
mindenkinek más, az edzőm szerint az eslő két napban lehet az ember több, de én észrevettem hogy nekem pl az előtte két nap amikor kritikus
ahogy te is írod, nem stresszelem magam meg spekulálok hogy akkor mennyi van a ciklus miatt, egyszerűn kihagyom
de totál egyénfüggő, ez 0 és 3 kg ingadozás is lehet emberfüggően
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!