Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Adna valaki útmutatást?

Adna valaki útmutatást?

Figyelt kérdés

165cm/72kg 30 éves vagyok

2019ben és 2021ben szültem.

A szülésekkel minimális kilók jöttek fel, amik azonnal le is mentek.

Mégis a hasam akkora maradt, mint kb az 5.hónapban.

Kezeim, lábaim, hátam, mindenem tök jó, a csípőm és elöl a hasam ami brutál.

1 éves a kisebbik, 3 a nagyobbik, reggeltől estig velem vannak. Így csak itthon tudnék mozogni.

A kajára megpróbálok odafigyelni, így ment le most 3 hónap alatt 3kg. Ami édeskevés szerintem ennyi idő alatt.

Egy dietetikussal beszéltem, ő írt nekem étrendet. Betartottam, 3 hét alatt 1kg nem ment le, cserébe elgyengültem, szédültem, rosszullettem. Ezt jeleztem neki, annyi volt a válasz, hogy puhány vagyok. Így feladtam a diétát és a vele való együttműködést is.

Anyagiak híján nem tudok más szakember segítségét kérni.

Szóval hátha valaki itt adna egy kis útmutatást, segítséget.

Nem szeretnék sokat, csak egy kb 5-7kg-t fogyni, illetve a hasam/csípőm helyrehozni

2022. szept. 3. 14:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A dietetikusok/orvosok stb többsége koplalásra alapoz és hasonló étrendeket ad, ami kb vegetáláshoz való energiàt ad, nehéz profival találkozni. Tapasztalat.

Az a legjobb ha alapjaiban változtatsz az evési szokásaidon, az étrended minőségén, mértékletes DE ésszerű adagolás legyen, és ne kalóriákat számolgass, vagy legalábbis nem kell annyit görcsölni rajta, az is beteges dolog.

Inkább azt nézd mit eszel, milyen minőségben, milyen tápanyagokat, és hogyan hatnak ezek a szervezetedre.

Egyél nyugodtan húsokat, zöldségeket, tojást, olajos magvakat, tejtermékeket stb. Egyél napi 3x normális adagokat, normális minőségben. Kerüld/limitáld a fehérlisztet, hozzáadott cukrot. Kerüld az érzelmi evést, nassolást amennyire tudod. És sportolj rendszeresen, legalább napi 1-1,5 órát. Legyen pihenőnap is.

2022. szept. 6. 18:59
 12/12 anonim ***** válasza:
14. Hagyd már abba.
2022. szept. 6. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!