Adna valaki útmutatást?
165cm/72kg 30 éves vagyok
2019ben és 2021ben szültem.
A szülésekkel minimális kilók jöttek fel, amik azonnal le is mentek.
Mégis a hasam akkora maradt, mint kb az 5.hónapban.
Kezeim, lábaim, hátam, mindenem tök jó, a csípőm és elöl a hasam ami brutál.
1 éves a kisebbik, 3 a nagyobbik, reggeltől estig velem vannak. Így csak itthon tudnék mozogni.
A kajára megpróbálok odafigyelni, így ment le most 3 hónap alatt 3kg. Ami édeskevés szerintem ennyi idő alatt.
Egy dietetikussal beszéltem, ő írt nekem étrendet. Betartottam, 3 hét alatt 1kg nem ment le, cserébe elgyengültem, szédültem, rosszullettem. Ezt jeleztem neki, annyi volt a válasz, hogy puhány vagyok. Így feladtam a diétát és a vele való együttműködést is.
Anyagiak híján nem tudok más szakember segítségét kérni.
Szóval hátha valaki itt adna egy kis útmutatást, segítséget.
Nem szeretnék sokat, csak egy kb 5-7kg-t fogyni, illetve a hasam/csípőm helyrehozni
2!
Nem értem a kérdésed... oda írtam, hogy betartottam. Mit nem fogadtam meg?!
Betartottam, emiatt lettem rosszul. Utana hagytam el, és ahogy elhagytam, úgy lettem jobban.
Számold ki a kalóriakereted a megfelelő ütemű (nem túl gyors!) fogyáshoz, és tartsd be.
Ennyi az egész.
A legegyszerűbb ha letöltöd a Yazio alkalmazást, a beírt adatok alapján pedig meglesz, hogy mennyi kcalt vihetsz be egy nap és alaposan MINDENT írj be amiket eszel. 1 evőkanál olaj is számít, mert az is kb 125 kcal. Kerüld a zsíros kajákat, egyél sok rostot, zöldséget, gyümölcsöt. Húsnak csirkehús, karaj, hal a legjobb.
Az a baj az étrendekkel, hogy azok hatása nem tart sokáig, mert életmódot igazából nem váltasz és nem is érted mit miért eszel. Youtubeon rengeteg video van, amik segíthetnek. Háromharmad csatornát tudom is ajánlani. :)
8!
Nincs szétnyílt hasizmom. A tartásom tény, hogy nem jó. De avzsírt felismerem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!