Mik a tapasztalaitok tisztánlátó, vagy léleklátókkal kapcsolatban? Létezik olyan aki tényleg tud hasznos útmutatást adni, aki rá tud érezni a személyiségedre? Ismertek ilyen médiumot?
Én ilyen vagyok, és ismerek mást is, de úgy tapasztaltam, hogy akik nem elég bölcsek a létben, és tapasztaltak az életben, főleg e bolygó emberi fajára értve ugye, azoknak a hasznossága drasztikusan közel zuhan a nullához, a csupán képességeik formájából és szintjéből kikövetkeztethető valószínűségi spektrumhoz viszonyítva.
Van egy barátom, akinek szelleme tiszta és nagy, s az életben is helyén van a szíve, tudata, és esze. Bár ő főleg energiákra, gyógyításra lett specializálva, erősen tud olyan beszélgetéseket is produkálni, ahol nem segít, senem gyógyít, csupán megnézi, amit kérnek, hogy nézzen meg, és azt elmondja, és ha az lelki, személyiségbeli problémq, akkor ad egy egyszerűbb tamácsot, egy átfogóat, hogy merre kéne tovább haladni.
Én viszont bármit bárhogyan meg tud nézni, és az elmére, lelki és mentális gondokra vagyok specializálva, szóval ha szeretnél, írhatsz.
Működik akárhogyan. Nem kell hozzá semmi sem, csak hogy megírd nekem, miben lehetek szolgálatodra, és onnan majd vezetlek, hogy eredményesek legyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!