Normális, hogy napi átlag 1800 kalóriával éhes vagyok?
Napi 4-5 kis étkezésre bontva, sok fehérje, viszonyag alacsony ch és zsír. Igyekszem sok zöldséget enni.
Heti párszor szoktam kocogni, akkor egy 200 kalóriával nagyobb a beviteem aznap.
Azt vettem észre, hogy ha 2000 kalóritá vagy afölött eszem, akkor nem fogyok.
Adataim: 177 cm és 94 kg, 27n, 120-ról indultam.
Mennyi a napi szénhidrát bevitel?
Egy napi 120g még diéta alatt is szükséges, az nélkül persze hogy állandóan éhséget érzel.
Az még rendben is van.
Ez esetben ez teljesen természetes, a szervezeted nincs hozzászokva, hogy ennyire kevés energiát kap az előző időszakhoz képest.
Az én esetemben ez fordítva volt így, évekig 1300-1400 kalórián éltem, teljesen összevolt szűkülve a gyomrom. (Nem fogyókúra, semmi ilyesmi, csupán jól elvoltam ennyivel 48 kilósan.)
Most, hogy próbálnék felmenni 70kg környékére, 3000-3500 kalória után olyan hányingerem van, ezért növelem fokozatosan a bevitelt.
A ch 200 grammnal is lehet obb egeszen nyugodtan. Kb 260 jó lenne.
Ideálisan 55-75 energiaszazalek, neked keg csak 45.
Erdemes lehet a zsirt lejjebb venni es a cht feljebb
A ch novelesevel epdig figyelni a rostfogyasztasra is
Normális persze. Ez nem túl sok energia.
De ez egyénfüggő, és más oka is lehet. Az sem feltétlen mindegy, hogy mit eszel, milyen arányban. Nálam pl a sok szénhidrát indokolatlan éhséghez vezetett. Így arányaiban abból eszem a legkevesebbet. 80-90g körül/nap, 2500kcal körüli energiabevitel mellett. 175cm vagyok, 67kg, szóval normális súllyal. Anno 170kg- ról fogytam le így. Napi 3 étkezés bőven elég, mellette sportolok.
14.
Ez messze nem alacsony ch. 180 az közepes mértékű, 200 meg már inkább a sokhoz közelít. Az alacsony szénhidrát bevitel 100g alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!