Hogyan tudnám elérni, hogy az arcomon minél kevesebb zsír/víz legyen?
Sokszor mikor hazajövök egy 8-10 órás veretős buli után és nagyon kiszáradok (meg sok kalóriát égetek), akkor nagyon máshogy szokott kinézni az arcom mint előtte. Sokkal keskenyebb, a csontok jobban látszanak stb, és szerintem sokkal jobban nézek úgy ki.
Hogy tudnám elérni, hogy ez állandó legyen? Most olyan 17-18% a testzsírom.
A 17-18 testzsír abszolút nem magas.
Sőt. Nőknél pl ez már egészsegtelen is lenne.
De alapvetoen igen van ra esely hogx a zsir csokkentesevel arcbol is megy. De ez genetikus, nem befolyasolhato
Nem értem miért kell túlreagálni a kérdező kérdéset.
Szinte egyértelmű, hogy fiúról van szó, így 17% testzsírból nyugodtan le lehet dolgozni. Nem mintha az magas lenne, de érthető ha lejjebb szeretne adni.
Férfiak számára a 8-12% tzs teljesen könnyedén tartható fiatal korban.
Neked nem értelmetlen diéta kell, hanem szálkásító edzés. 200-300 kcal deficit, és magas fehérjebevitel edzés, vagy valamiféle mozgás mellé.
Igen, fiú vagyok, 19 éves.
Amúgy a biciklizést tolom már egy ideje elég aktívan, és így hogy már hozzáerősödtem, tudok hosszabb távokat tekerni amikkel alkalmanként simán lemegy 1000-1500 kalória, attól függ mennyit megyek és milyen intenzíven. Csak nem fogyok tőle annyira, mert rosszul étkezem jelenleg. De amúgy akkor ez jó lenne szálkásításhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!