Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akkor most elrontottam az...

Akkor most elrontottam az egészet?

Figyelt kérdés
Nagyjából egész héten jól ettem és rengeteget mozogtam, viszont most egy két napja kicsit több szénhidrátot vittem be meg nem mozogtam kb. Semmit.. 2 rosszabb naptól vissza lehet hízni?😅😅

2022. aug. 14. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Nem rontottál el semmit. Nem lehet ennyitől visszahízni!

Azon viszont gondolkozz el, hogy mi a gond a kicsit több szénhidráttal? Egyáltalán mihez képest, mert lehet, hogy így is bőven kalóriadeficitben vagy, viszont lehet azért kívántad, mert túl keveset eszel.

2022. aug. 14. 23:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi vagyok, hogy esetedben mit jelent a "nagyjából egész héten jól ettem" dolog, ugyanis ha azt hiszed, hogy a hízást a szénhidrát okozza, akkor gondolom milyen jól megtervezett diétát tarthatsz. A fogyásnak/hízásnak semmi köze a szénhidráthoz, legalábbis maximum annyira, mint a fehérjéhez vagy a zsírhoz. Fogyni akkor fogsz, ha TARTÓS kalóriadeficitben vagy, hízni pedig akkor, ha TARTÓS kalóriatöbbletbe. Na most 2-5 napok rohadtul nem számítanak tartós intervallumnak. Itt hetek-hónapok döntenek.

Remélem számolod a kalóriákat, és nem egy Nők Lapja cikk, meg barátnő tanácsai alapján fogyózol.

2022. aug. 15. 08:25
 3/4 anonim ***** válasza:
70%
Vedd ugy hogy ket napig nem fogysz, csak tartod a sulyod. Allj vissza a deficitre es onnantol megint fogysz
2022. aug. 15. 10:25
 4/4 anonim válasza:
Nem. Sőt, ha fogyni akarsz, nem kell minden nap edzened. Tarts pihenőnapokat is, mert ha túleddzed magad, nem zsírból fogsz fogyni hanem izomból.
2022. aug. 16. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!