Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Elrontottam az egészet?

Elrontottam az egészet?

Figyelt kérdés

Az interneten megismerkedtem egy férfivel, akivel már másfél hete üzengetünk egymásnak. Nem erre a napi 1-2 üzenetváltásra kell gondolni, hanem tényleg a tartalmas és normális beszélgetésre, amelyek órákra elnyúlnak.

Tegnap egy árulkodó szó miatt leesett neki, hogy bejön nekem és amikor kérdezte, hogy mi tetszik még rajta, akkor elmondtam neki azokat a tulajdonságokat, amelyek megfogtak benne az eddig elmúlt időben.

A kifejtésem viszont elég váratlanul érte, mivel zavarba jött és azt mondta, hogy "nem is tudja hirtelen, hogy erre mi lenne a megfelelő reakció, mert váratlanul jött".

Fogalmam sincs, hogy most elrontottam az egész 'kapcsolatunkat' a vallomással, vagy esetleg csak kissé nehezebben hiszi el, amiket mondtam.

2021. jún. 30. 14:49
1 2
 1/12 anonim válasza:

😀

Az sose hátrány ha őszinte vagy.

2021. jún. 30. 15:02
 2/12 anonim válasza:
Nem rontottad el, de megtzdtad hogy nem viszonozza az érzéseid (vagy valami bonyolult lélek, akit a múltja fogságban tart).
2021. jún. 30. 15:02
 3/12 anonim válasza:
Jobb előbb kiteríteni a lapokat mint később. Legalább nem ringatod magad hamis illúziókba. Ha napi több órás beszélgetéseitek voltak akkor abból már tényleg kialakulhat vonzalom,nincs ebben semmi szégyellnivaló. Viszont az érzések elég gyakran csak egyoldalúak sajnos, ez most is benne van a pakliban.
2021. jún. 30. 15:08
 4/12 anonim válasza:

Személyesen találkoztatok már? :D

Csak mert elég ilyesztő lehet ha valaki úgy szerelmes beléd ha még csak nem is láttátok egymást élőben

2021. jún. 30. 15:23
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem találkoztunk még, de nem is vagyok szerelmes belé, a tetszési "fázisban" van nálam még.
2021. jún. 30. 15:30
 6/12 anonim válasza:
Az nem baj ha őszinte vagy, sőt így a legjobb
2021. jún. 30. 16:43
 7/12 anonim válasza:
Hát.. nem értem. Tetszik neked ő. Ezt kifejezted. Mit lehetne ezen elrontani? Ez miért rossz? Ez a legjobb dolog. Ha erre ő lelépne, hát akkor nagyon gyengén kezeli a kapcsolatokat. De szerintem inkább jól esett neki.
2021. jún. 30. 19:20
 8/12 anonim válasza:
És ha homoszexuális?
2021. jún. 30. 19:29
 9/12 anonim válasza:
Vagy házas.
2021. jún. 30. 19:30
 10/12 anonim válasza:

De ha még sose találkoztatok, akkor hogy tetszhet valaki? Esetleg a gondolatai, amiket eddig megosztott veled. Az meg vagy true vagy nem.

:D Ebből születnek a giga pofáraesések.

2021. jún. 30. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!