16 évesen kb. 160-161 cm vagyok, és 45 kg, de még is kövérnek érzem magam. Valami javaslat?
Folytasd 10es, jól csinálod.
De a kövérség és az IR között fordított az ok-okozati összefüggés. Az elhízás miatt alakul ki az IR és nem az IR miatt hízol el.
Egyszerűen falás rohamaim voltak. Nem birtam kontrollálni. Valószínűleg az évek óta tartó hibás, koplalós, 90 napos diéták miatt.
Mikor még normál testalkatú voltam volt egy hasnyálmirigy gyulladásom is, jó pár nap kórházzal. Az orvosom szerint ez egy pofon volt a hasnyálmirigyemnek. Valószínűleg minden közrejátszhatott.
14
De 1 éven belül hatvan leszek.
És lehet hogy sok a kiló, de ezerszer okosabb vagyok.
Te meg mindig egy buta, tanulatlan szánalmas ember maradsz, akit az anyja sem szeret.
Na mindegy. És senki nem azt figyeli hogy nézek ki spinning közben. Mindenki edzeni jár, a kutya nem sikít, mert oda normális emberek járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!