16 évesen kb. 160-161 cm vagyok, és 45 kg, de még is kövérnek érzem magam. Valami javaslat?
Ötös, ezzel rohadtul nem kéne viccelődni.
Szerintem is beszélj szakemberrel, mielőtt csúnya vége lesz. Az arányaid normálisak, nem vagy túlsúlyos.
165 cm vagyok én is és 90 kg. Na én vagyok kövér nem te.
Ha te kövérnek érzed magad akkor nagyon nagy baj van. Minden vagy csak kövér nem.
9
Nem dicsekszem.
Inzulin rezisztenciám van, amit soha nem vizsgáltak mert az éhgyomri cukrom nem rossz. És ez miatt sajnos kényszert éreztem az evésre. Sokszor fogyókúráztam és volt hogy leadtam kínszenvedések árán 10 kilót de mindig visszajött mert jött egy kényszer érzés hogy ennem kell.
Mióta kiderült azóta az inzulin rezisztensek diétáját követem és megszűntek az evési kényszereim. Számolom a kalóriát és természetesen a szénhidrátot is, és mióta megfelelő a ch bevitelem jól vagyok. Már fogytam 7 kilót, minden szenvedés nélkül. Néha kicsit nehezebb nekem vásárolni hogy megfelelő alapanyag legyen de amúgy jó. Abbahagytam az otthoni tornázgatás kényszerét és találtam egy nekem való sportot. Ez a spinning és imádom.
Úgyhogy kedves 8, nem lóg a hasam a térdemig és nem is fog. Nem tudod elvenni a kedvem és nem tudsz megsérteni mert végre jó az utam amin vagyok. Szeret a férjem hassal vagy anélkül és egy támogató család áll mögöttem. Szóval sértegess nyugodtan, lepattan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!