Szerintetek ez jó étrend a fogyáshoz?
Nagy súlyból indulok, 1800-as kalóriakeret.
Kaptam étrendet, kiváncsi vagyok a véleményetekre, leírok 3 napot példaként. Persze minden grammra pontosan kiszámolva, de csak a végén írtam mennyit tartalmaz.
30N 170/94
Első nap
Reggeli
TK kenyér, pulyka sonka, paradicsom, fekete olajbogyó
Tízórai:
Alma-narancs smoothie
Ebéd:
Paradicsomos darált marha (10%), barna rizs
Uzsonna:
Joghurt zabpehellyel, aszalt barack, dió
Vacsora:
TK kenyér, avokádó, uborka, főtt tojás
Kcal: 1798
fehérje: 92g
Szénhidrát: 252g
Zsír: 63g
Második nap
Reggeli
Rántotta hagyma, gomba + tk kenyér
Tízórai
Alma mogyoróvajjal
Ebéd
Pulyka bolognai, tk spagetti tészta
Uzsonna
Datolya, étcsoki
Vacsora
Tk szendvics mozzarellával, paradicsom
Kcal: 1804
Fehérje: 87g
Szénhidrát: 230g
Zsír: 73 g
Harmadik nap
Reggeli
Túró kakaóporral, mandula, méz
Tízórai
Aszalt barack
Ebéd
Csirke, cukkini, paradicsom penne tésztasaláta
Vacsora
Mozzarella saláta, paradicsom, bazsalikom
Kcal: 1768
Fehérje: 117g
Szénhidrát: 173g
Zsír: 75g
Lényegében tökéletes. Meg is lepodtem mert eloszor csak azbeteleket olvastam es a szoveget nem. Gondoltam végre valaki aki normálisan egeszsegesen eszik.
Van rost, gabona, zöldség, jó zsirok, lassú szénhidrát, vitaminok js bőven. Makrók arany ais jó. Ha nagyon bele akarnék kötni az annyi lenne hogy a lenne legyen durum és ne fehér.
Illetve az alma narancs smoothiehoz tennék pl tejterméket nem csak vizet hogy lassítsa a felszivódást. De még az uzsonnák és tízóraik is tökéletesek. Tipikus hiba szokott lenni hogy pl alma magában, mikozben ahhoz kell valami zsur es fehejre amire a magvak tokeleteske.
Privátban megirod az étrendkészitő nevét? Nekem sokszoe kiszúrtak a szememet 1200 kalóriás koplalással, és te ezek szerint találtál egy normálisat
Elég jó. Nekem kicsit sok lenne a zsír, de még az ajánlott értéken belül van.
Ha tartod, nagyon szép eredményeket fogsz elérni, egészsegesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!