Szerintetek zseni vagyok, ezt találtam fel?
Az a helyzet hogy ha valaki fogyni akar, akkor nem szabad úgy enni, hogy nem figyelünk az időpontokra.
Gondolkodtam egy kicsit nem kell hozzá sok kb. 2 perc alatt kitaláltam a dolgot, emiatt is érzem magam zseninek.
Tehát az a helyzet, hogy ugye este 6 után már nem szabad enni, mert az zsírként raktározódik el.
Szóóval a helyzet az, hogy mi van akkor ha én fogom az órákat és visszaállítom, mondjuk olyan délután 2-re. Ekkoor, mire este 6 lesz meg is emésztem azt amit ettem.
Nem tudom működne-e az óra visszaállítása, de szerintem így átlehet verni az emésztő rendszert és még ha nem is 100%-os, de valószínűleg kevesebb zsír raktározódik el, mint ha nem csinálnám ezt.
Ötletek? Szerintem ZSENIÁLIS.
Jóindulatúlag figyelmeztetlek, ha zseninek tartod magad, vigyázz, nehogy átkerülj a hajszál másik oldalára!
Arról a hajszálról van szó, amelyik a zsenit az őrülttől elválasztja.
Nem, nem vagy zseni. Az este 6 órás dolog hükyeség. Bármelyik dietetikus megmondja, hogy elalvás előtt 2-3 órát kell számolni.
A másik meg az se mindegy mikor alszol, hiszen a nap állásától, világosságtól, sötétségtől függ pl a melatonin termelés ami segiti az elalvást
24, pedig ott a forrás, amit küldtem.
Most mondhatjátok azt, hogy csak azokat vettem ki belőle ami nekem ad igazat. Ez igaz, vannak benne olyanok is amik azt állítják, hogy hülyeség.
VISZONT.
Ha egyik fele azt állítja, hogy hülyeség, míg a másik azt hogy igaz, akkor annak a csoportnak lesz igaza aki azt mondja, hogy igaz.
Mert hiába mondják azt, hogy hülyeség az este 6 utáni nem evés, viszont akik elhagyták ezt a szokást eredményt értek el.
Tehát amíg valaki eredményt ér el ezzel, hiába állítod azt, hogy hülyeség, igazzá válik, mivel akik azt állítják, hogy igaz, hogy nem szabad este 6 után enni, azok eredményt is mutatnak, hogy súlyt vesztenek, míg akik azt mondják, hogy hülyeség, azok hogy bizonyítják?
Lehet enélkül is fogyni biztos, de úgy látszik SEGÍT.
Zseniknek nem csak találmányaik vannak, hanem ki is tudnak állni mellettük és a józan észre hallgatnak.Na ezt cáfold meg!
25-ös, kérlek szépen ne akard nekem bemagyarázni a hülyeséget. Tanultam dietetikát, élettant, stb. egyetemi szinten, szóval azért nem vagyok nettó ostoba, és nem szeretem, ha annak tartanak.
Tehát ezek szerint, ha én éjszaka dolgozom, akkor este hat után már ne egyek - ergo haljak éhen a munkában. Nincs több kérdésem.
Lenne egy jóindulatú (és ingyenes) tanácsom: ne itt hápogj a lángeszedről, hanem próbáld meg szabadalmaztatni ezt a "zseniális" találmányt.
Aztán ha a szabadalmi hivatalban körberöhögtek, gyere vissza ide sírni.
Majd mi megvígasztlunk,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!