Szerintetek zseni vagyok, ezt találtam fel?
Az a helyzet hogy ha valaki fogyni akar, akkor nem szabad úgy enni, hogy nem figyelünk az időpontokra.
Gondolkodtam egy kicsit nem kell hozzá sok kb. 2 perc alatt kitaláltam a dolgot, emiatt is érzem magam zseninek.
Tehát az a helyzet, hogy ugye este 6 után már nem szabad enni, mert az zsírként raktározódik el.
Szóóval a helyzet az, hogy mi van akkor ha én fogom az órákat és visszaállítom, mondjuk olyan délután 2-re. Ekkoor, mire este 6 lesz meg is emésztem azt amit ettem.
Nem tudom működne-e az óra visszaállítása, de szerintem így átlehet verni az emésztő rendszert és még ha nem is 100%-os, de valószínűleg kevesebb zsír raktározódik el, mint ha nem csinálnám ezt.
Ötletek? Szerintem ZSENIÁLIS.
És ha én csak főtt zölbabot vagy brokkolit eszem este minden nélkül, akkor milyen zsír halmozódik fel?
Fogalmad sincs az emberi emésztésről, a fogyásról és a hízásról.
Nem zseni vagy te, csak egy dilettáns, annak is gyenge.
Ha szerintetek ez nem lehetséges, akkor mi az ellenérv a forrásaim ellen?
Icuska538:
"Én pár éve 10-et fogytam ezzel a módszerrel ...."
68mimi:
"Ez 50 éve kb az első fogyókúrás tanács mindenkinek."
Csurmi:
"vacsi elhagyásával, vagy egy joghurtra redukálásával kb habi 5 kg, ha a napod is rendes, és nem kajálsz be csokival, meg édességgel. :) hajrá."
Ezen az oldalon mellette és ellene is vannak kommentek.
De ha csak azokat nézzük, akik neked adnak igazat, akkor már régen ismert ez a megoldás.
Tehát nem te találtad fel a spanyolviaszt, ez nem zsenialitás, hanem plágium.
Ne égesd magadat még jobban, te anti-géniusz!
Mester, nekem leállt az órám, és nem cseréltem benne elemet. Délelőtt 9 órakor állt le, így azt mutatja azóta is. Vajon azért híztam azóta, mert este 9nek veszi a szervezetem?
És ha kidobom a fenébe az órát? Az megoldás lehet?
19, megoldást korábban leirtam. Nem csak az órát, hanem a természetet is át kell állítani, a vilagitasokat is, hogy tényleg most este úgy érezd mintha délután 2 lenne.
17, akkor nem megy a szovegertes, mert ott szó nem volt megoldásról, csak az este 6 utáni evesrol, a kérdésem még nem erről szól, ez csak egy része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!