Szerintetek zseni vagyok, ezt találtam fel?
Az a helyzet hogy mivel msot nyár van megy ezerrel a szálkásítás.
Gondolkodtam egy kicsit nem kell hozzá sok kb. 2 perc alatt kitaláltam a dolgot, emiatt is érzem magam zseninek.
Tehát az a helyzet, hogy ugye mindenki szereti a kólát, de egy szálkásítás alatt nem lehet ilyet megengedni, mivel 40 kalória decije.
Szóóval a helyzet az, hogy mi van akkor ha én felöntöm vízzel, tehát én fél liter folyadékot iszok, ebből 250 ml kóla, 250ml víz így fél liter kólát megkapok és a kalóriája az felannyi mint 500ml kólának.
Ötletek? Szerintem ZSENIÁLIS.
#7, a meki nem azért csinálja, amiért én. Ezért mondom ezt zsenálisnak, mert én úgy találtam fel, hogy így kevesebb kalóriát tudjunk bevinni több kólával, a meki meg csak spóról rajta, ezen nem is gondolkoztak el.
#8, 100 kalória körülbelül 250g kóla, ha ezt felöntenénk vízzel lenne belőle 500ml, lásd a kérdésemben, ott leírtam.
Kedves kérdező, talán hőgutát kaptál? Vagy ennyire unatkozol.
Zero cukros kóla pont erre van, te nagy zseni. Most veszitek 7.ben a dl mérték egységet igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!