Tyson Fury zseni vagy csaló?
Én semmit nem láttam benne sosem, olyan fura mozgása van, ijesztgeti az ellenfelet, ide oda kapkodja a fejét hátratett kézzel és képeket vág.
Tehát nem értem hogy, de valahogy mégis nyer mindig. Az ellenfelek mintha nem önmaguk lennének.
Elképzelhető hogy a cigány banda valamilyen csalást alkalmaz? Valamilyen bűvész trükk? Esetleg megspékelik az ellenfél vizét?
1-es válaszolónak van igaza. De ez nem feltétlen Fury érdeme. Ebben az érában ő az egyetlen kiemelkedő bokszoló.
Olyan ez mint a magyar Erdei Zsolt, vagy mint a Klicsko fivérek. Nem feltétlen voltak jó bokszolók (persze rosszak sem), de nem volt ellenfelük, a felhozatal nevetséges volt, és aki pedig név volt, azzal rendre nem is tudtak mit kezdeni.
Azért egy Tyson Fury egy huszonéves Mike Tyson-nal nem sokat tudna kezdeni, de Wilder sem sokáig húzta volna, AJ-ről meg már nem is beszélek...
Nincsenek nagy nevek már a nehézsúlyban, így "könnyű" a trónon lenni.
Mint a foci. Oké, ne a magyar fociból indulj ki, de egy Spanyolországnak könnyű első helyen lenni a tabellán, ha a maradék 3 Románia, Csehország meg Szlovénia. Ha a maradék 3 Franciaország, Olaszország, Németország lenne, akkor nem olyan biztos, hogy Spanyolország virítana az első helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!