Hunika14 kérdése:
Belefér a heti tudatos étkezésbe egy csalás?
Figyelt kérdés
Heti 7 nap eszem. Minden reggelt ezzel inditok. Jelenleg Amoila Cesar legújabb embert próbáló programját csinálok. Korábban Shaun T programjait (Insanity, Insanity MAX 30). Igyekszem betartani a megfelelő étkezést. 60 kg vagyok, 1.71 magas. Gondoltam, hogy motiváció gyanánt, és mert kivanom,egy héten gond lenne-e, ha egyszer megennénk egy doboz fagylaltot (nem éppen kicsit, 300-400 gramm)?2020. júl. 2. 17:30
A kérdező szavazást indított:
Persze, ez még belefér!
Természetesen, kell is!
Tilos, ha már elszántad magad egy célért!
34 szavazat
2/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat, automatikus javítást eszközöl a telefonom. "Heti 7 nap edzem" "csinálom"
2020. júl. 2. 19:53
3/8 A kérdező kommentje:
Fogyni nem szeretnék, inkább csak fitten tartani magam, az állóképességem fenntartani. Félmaratonokra és maratonokra járok.
2020. júl. 2. 19:55
4/8 anonim válasza:
Belefér, sőt kell is a szervezet számára.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. júl. 2. 21:26
6/8 anonim válasza:
Ennyi és ilyen intenzitású mozgás mellett szerintem belefér. Esetleg aznapra kicsit fogd vissza a többi kaja ch és zsír tartalmát, de ha nem teszed, szerintem úgy se hátráltat semmiben egy csalóétkezés hetente.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2020. júl. 3. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!