Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek zseni vagyok, ezt...

Szerintetek zseni vagyok, ezt találtam fel?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy ha valaki fogyni akar, akkor nem szabad úgy enni, hogy nem figyelünk az időpontokra.

Gondolkodtam egy kicsit nem kell hozzá sok kb. 2 perc alatt kitaláltam a dolgot, emiatt is érzem magam zseninek.

Tehát az a helyzet, hogy ugye este 6 után már nem szabad enni, mert az zsírként raktározódik el.

Szóóval a helyzet az, hogy mi van akkor ha én fogom az órákat és visszaállítom, mondjuk olyan délután 2-re. Ekkoor, mire este 6 lesz meg is emésztem azt amit ettem.

Nem tudom működne-e az óra visszaállítása, de szerintem így átlehet verni az emésztő rendszert és még ha nem is 100%-os, de valószínűleg kevesebb zsír raktározódik el, mint ha nem csinálnám ezt.

Ötletek? Szerintem ZSENIÁLIS.

2022. júl. 30. 12:49
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
82%
Sajnos nem, mert akkor neked a tested at fog allni az uj idoszamitasra. Este 6 maskeppen ugy lehet mondani hogy alvas elott 4 oraval. Na most ha atallitod az orat akkor is fogsz aludni, es onnan kell visszaszamolni 4 orat.
2022. júl. 30. 13:01
 2/29 anonim ***** válasza:
86%
Én mindig hülye voltam az órához, most se tudom mi az hogy háromnegyed három. Tehát nekem mindegy mikor eszek. Én nyertem.
2022. júl. 30. 13:23
 3/29 anonim válasza:
93%
Jó ötlet de azért elemeket vegyél mert ha megáll az óra akkor az emésztésed is,és begörcsöl a gyomrod
2022. júl. 30. 13:25
 4/29 anonim ***** válasza:
98%
Nem vagy zseni,ha ezt itt így nyilvánosságra hozod,mielőtt szabadalmaztatnád.
2022. júl. 30. 14:21
 5/29 A kérdező kommentje:
Illetve nem csak az órákat állítom át, a természetet is. Olyan villágításokat használok amelyek úgy hatnak mintha délután 2 óra lenne, tehát így a test még jobban összezavarodik.
2022. júl. 30. 14:28
 6/29 anonim ***** válasza:
91%
Humor kategóriába szántad? Remélem, mert ha nem bajok vannak veled.
2022. júl. 30. 14:29
 7/29 A kérdező kommentje:

Nem, ide szántam testépítésbe.

Az köztudott, hogy este 6 után nem lehet enni, mivel az zsírként raktározódik el.

Forrás: [link]

Erre keresek megoldást, ha mégis megéheznék, viszont én nem akarok meghízni.

2022. júl. 30. 14:32
 8/29 anonim ***** válasza:
97%

"este 6 után nem lehet enni"

Egy zseni ilyet nem ír le!

Kevered a "lehet" fogalmat az "ajánlatos"-sal és a "szabad"-dal.

Geniális...!

2022. júl. 30. 18:20
 9/29 anonim ***** válasza:
97%
Nekem az a rész tetszett, hogy átállítja a természetet XDXD
2022. júl. 30. 18:24
 10/29 anonim ***** válasza:
88%
Tökéletes ötlet! Emelném a tétet azzal, hogy repülőgépre kell ülni, ami úgy szeli át az időzónákat, hogy mindig este 6 előtt maradj, és akkor tömheted magadat Milka csokival folyamatosan! 🥰
2022. júl. 30. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!