Ha így eszem/ettem akkor ez így jó?
Figyelt kérdés
mai kajám:
reggeli egy szendvics(egy szelet tavazi felvágott+paradicsom)
+egy alma
ebéd: 3 kisebb szelet csirkemell kevés cukkinivel és 1DB!
savanyú uborkával(édesítővel+cukorral volt készítve)
és egy cerbona
vacsi: egy natur joghurt..
ez sok? vagy miért tűnik nekem olyan soknak?:S
2010. szept. 22. 17:14
1/5 anonim válasza:
A cerbona nem kell, ebédre pedig egyél többet. Miért kevés cukkinit eszel? Nem attól hízik el az ember, cukkiniből nyugodtan egyél többet. Reggeli egész jó. Jó lenne, ha iktatnál be tízórait és uzsit is, tízórai pl gyümölcs, uzsi mondjuk a joghurt. Vacsira pedig ehettél volna nyugodtan a csirkemellből és a cukkiniből. Nem tudom, pontosan hány kcalt ettél, semmi adat sincs, így azt sem, hogy mennyit kellene bevinned, de ránézésre ez nem, hogy sok, kevésnek is tűnik.
2/5 anonim válasza:
Nem sok, jó is lehetne, ha a cerbona helyett inkább vacsoráznál
3/5 anonim válasza:
Ez így egész jó szerintem, csak még egyél vacsit ma, mert a joghurt az semmi. A 6 után nem evés hülyeség, este egyél mondjuk csirkehúst zöldséggel, abból nem lesz zsír, viszont egész éjjel nem éhezik a tested, és nem veszíted el az izmaidat.
4/5 anonim válasza:
LOL honnan tudjuk, hogy te hány kiló vagy?
Honnan tudjuk, hogy neked mekkora egy szendvics?
Honan tudjuk, hogy mekkora 3 kisebb szelet csirkemell?
Ember, internet tele van étrendtervezőkkel, ennél a szarnál minden jobb.
5/5 anonim válasza:
Azt már meg sem említem még mennyi dologtól függ, mennyit kell enned(kor, fizikai igénybevétel, nem stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!