Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet hogy fogyóztam, és nem...

Lehet hogy fogyóztam, és nem tudok róla?

Figyelt kérdés

188 centi magas férfi vagyok. Rólam azt kell tudni hogy kb 22 éves koromig 60 kiló voltam vasággyal.

Aztán jött az asszonykám aki tömött kajával, felmentem 110 kilóra. Soha életemben nem voltam 60 kilónál több. Szóval ez egy ilyen érdekes átalakulás volt.

Most volt 3 hónap hogy munkanélküli voltam. Ez alatt csak feküdtem és tömtem a kaját, felmentem 120 kilóra.

Viszont most kb 5 hónapja dolgozom.

Eleinte úgy nagyon nem hoztam reggelit, hanem út közben vettem magamnak egy nagy jól megpakolt szendvicset az útba eső pékségnél.

Ebédkor mindig találkoztunk egy éttermi napi menüre asszonykámmal aki közelben dolgozik.

Viszont egy idő után rájöttem, hogy ez az életvitel pénzügyileg kicsit megterhelő.

A reggelimet leváltottam azzal, hogy 60-70 forintos műzlit eszek reggelente, 2 darabot. Olyan csokis forma, tudjátok, nem a tálba öntős.

Rájöttem hogy tök mindegy hogy ezt eszem-e vagy a 1200 forintos szendvicset reggelente, mert ugyan úgy tápláltan érzem magam, és tök mindegy melyiket választom délre ugyan úgy megéhezek. Tehát ez így naponta 1100 forint megtakarítás startból.

Aztán az ebédszünetes napi menüzés is alábbhagyott, hetente jó ha 1x eszünk így, máskor otthonról hozott kaját eszek, ami egy kis ételhordónyi, konkrétan 1-2 marék adag. Kevesebb mint amit a menüben adnak ugye.

Aztán ott van az is hogy én naponta 18-20 percet gyaloglok a munkahelyre mert a bérlet olyan 10 ezer forint körül van, egy hónapra, szóval inkább bejárok.

És hát én most ráálltam a mérlegre, és 92 kiló. 120-ról. -28 kiló. Mondom mi a franc!

5 / 4 és fél hónap alatt kb.

Csak úgy vettem észre hogy esnek le rólam a ruháim, a nadrágszíj sem ér már úgy végig rajtam mint azelőtt, lötyög minden.

Lehet hogy én végig fogyókúráztam csak nem tudtam róla?

#fogyókúra #szerintemafeleségemtitokbanlefogyasztott
2022. júl. 29. 06:58
 1/5 anonim válasza:
75%
Müzliszeletnek hívják...
2022. júl. 29. 07:18
 2/5 anonim ***** válasza:
86%

A müzliszelet jo jó, de kellően egészségtelen. Semmi tápláló nincs benne. Legalább zöldséget egyél mellé.

A reggeli szendvics lehetett kb 6-800 kalória. A müzliszelet 2x 160 = 320.

Az ebéd vendéglátóhelyeken kb 800-1200 kcal. Ha menu akkor volt leves is, +200 kcal. Otthon készítve kb 600-800.

Szóval 500+400=900 kaloriával kevesebbet ettél egy nap. Az elég sok. Tehát igen, ezért fogytál

2022. júl. 29. 08:11
 3/5 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a véletlen fogyókúra kicsit ellentmondásos, a fogyókúrának kimondottan a fogyás a célja. Fogyni viszont lehet fogyókúra nélkül is, például úgy, hogy jó irányba változtatsz az életmódodon, ahogy te is tetted.
2022. júl. 29. 10:51
 4/5 anonim válasza:
91%
Egyetértek a #3. válaszolóval,jó irányba változtattál az életmódodon. :D
2022. júl. 29. 12:02
 5/5 anonim ***** válasza:
68%
Hát neked aztán életmód függvényében rendkívül könnyen változik a súlyod és elég szélsőségesen. Ez durva, simán megkétszerezed magad. Én is keresztülmentem hasonló változásokon, de azért nem ennyire nagy kilengéssel. Eleve megvoltam egy 70-73 kiló 18 évesen is, erről felhíztam 97-re, mikor kevesebbet mozogtam, aztán szinte észrevétlen visszamentem 89-re.
2022. júl. 29. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!