Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 75 nap alatt elérhetek valami...

75 nap alatt elérhetek valami változást?

Figyelt kérdés

168cm körül vagyok és 82kg, 25 éves lány.

Holnaptól (tipikus) szeretnék komolyan változtatni magamon és az étrendemen egy fontos dolog miatt ami 75 nap múlva lesz.

El akarom hagyni a felesleges csipszeket, energiaitalt, kávét, kólát, unalomevést.

Szombaton terembe is megyek.

75 nap alatt el tudok érni változást ha tényleg odateszem és legyőzöm magam?

2022. júl. 20. 21:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ez elegendő idő ahhoz, hogy észrevehető változást érj el.

Mindent bele#

2022. júl. 20. 21:42
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
!*
2022. júl. 20. 21:42
 3/17 anonim ***** válasza:
93%

"El akarom hagyni a felesleges csipszeket, energiaitalt, kávét, kólát, unalomevést." Ez mind tök jó terv, de emellé kalóriát is számolj.

Amúgy pedig 75 nap elég ahhoz, hogy elég közel kerüljél a BMI szerinti normál testsúlyodhoz, és nyilván külsőleg is észrevehető változást el lehet érni ennyi idő alatt, ha tényleg kalóriadeficitben van az ember. De ehhez tényleg komolyan változtatni kell.

2022. júl. 20. 22:00
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
Akár 8-10 kilót is leadhatsz ennyi idő alatt, ha tényleg odateszed magad, de azért túlzásokba se ess. Heti 1 kg fogyás teljesen egészséges. Csak hagyd el a nasikat, zsíros ételeket és sportolj rendszeresen. Sok sikert!
2022. júl. 20. 23:33
 5/17 anonim ***** válasza:
94%

Igen, szép eredményt lehet elérni ennyi idő alatt. De nyilván 10+ kilót nem fogsz tudni leadni. Ha pedig a teremben súlyt is emelsz, akkor 5 kilóval kevesebbet se biztos, hogy mutat majd a mérleg. De! Sokkal formásabb, feszesebb, izmosabb lehetsz a mostani állapotodhoz képest.

De ehhez tényleg baromi elkötelezettnek, és hatékonynak kell lenned. Ami őszinte leszek veled, nem túl valószínű. Le a kalappal ha sikerül, persze. De ha valamit elrontasz, megakadsz, elfáradsz, akkor kérlek, ne ítéld bukásra az egész dolgot. Lassabban is lehet haladni, meg eredményt elérni. Bármi is lesz 75 nap múlva (már csak 74), utána is lesz élet.

2022. júl. 21. 05:36
 6/17 anonim ***** válasza:
15%
El, a megemelkedett villanyszámla sokat fog ebben segíteni. Nem csak neked, hanem más túlsúllyal küszködőn is. De ha azt nézzük, mármint reálisan. Aki most némileg elhízott, az később hal meg. Aki pedig eddig azon ügyeskedett (mint pl én, a barom) hogy drasztikusan lefogyjon, az feltehetőleg november elejéig jó ha kihúzza élve. Persze ebbe nem számítom bele a megvonási tünetek mentális ráhatásait, az amúgy is zsenge szervezetre. A kialvatlanságot, mivel az utcán élve nem mindig tud az ember nyolc óra pihentető alvást lebonyolítani cipővel a feje alatt. Összességében: Ha akar fogyni az ember, ha nem, rá lesz kényszerülve mindenféle más eszközök nélkül, és a csodatabi neve: szeptemberi villanyszámla, amit rövidítve SzV nek fognak hívni. Nagyon drága lesz sajnos, de az akaratlan kúrához mindenképp meg kell venni, mint nőknek a tampont havi szinten meg mindenféle hülyeséget.
2022. júl. 21. 08:12
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora túlsúlyból 10 kg esetleg 12 is lemegy biztonsággal
2022. júl. 21. 10:51
 8/17 anonim ***** válasza:
87%
2 és fél hónap? Akár egy tizes is lemehet a súlyodból, de azért csak ésszel, semmi koplalás! Ha még mozogni is fogsz, akkor igazán látványos lehet a változás. Sok sikert hozzá!
2022. júl. 21. 12:41
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Simán menni fog. Nekem is ment. Megfigyeltem, hogy nem elérni nehéz, hanem megtartani. Nekem ez anno nem ment, visszahíztam, mert “egy kis csoki nem árthattal kezdődött”. Aztán orvosom felhívta a figyelmemet, hogy nem sok választ el, hogy cukorbeteg legyek. Ettől annyira megijedtem, (ugyanis papám is meghalt részben emiatt pár éve) hogy azonnal elfelejtettem a régi szokásaimat, és csak egészséges ételeket eszek mértékkel, sokat mozgok, és még véletlenül sem eszek hozzáadott cukros dolgokat. 157cm 80 kilóról, 55-re fogytam. Nagyjából 90 nap alatt. Ez volt 3 éve. Azóta is tartom és minden helyre állt.
2022. júl. 21. 12:58
 10/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!☺️

Hatos elég érdekes választ írt, na mindegy.

Kilences: Nem semmi eredmény! Ügyes vagy nagyon.

2022. júl. 21. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!