Spinning vagy fanatic jump?
Sziasztok!
Szerintetek melyik sport az ideálisabb fogyáshoz? Ha mesélnétek tapasztalatokat azt is megköszönném.
Csak megerősíteni tudom az első hozzászólót. Minden sport, mozgás tökéletes a fogyáshoz, ha élvezed. Ha kényszerből csinálod, mert valaki azt mondta, az a legjobb fogyásra, akkor szenvedni fogsz vele, és hamar abbahagyod. Nyilván sok esetben kell egy kis idő, hogy adaptálódj, és tudd élvezni az adott mozgást, de ha 2-3 alkalom után semmi motivációt nem érzel, hogy csináld, akkor keress mást.
Én, mikor edzeni kezdtem kb azonnal beleszerettem abba a sportba, amit 6 éve csinálok. Kiegészítésként szoktam itthon erősíteni, és eljárok futni. Ezekhez kellett egy hét erőltetés, de azóta megbarátkoztam velük, és szeretem csinálni. De messze nincs meg az a szenvedély bennem ezek iránt, mint a fő sporttal, amit csinálok.
Szóval, én azt javaslom, hogy keress BÁRMIT, amit szeretsz csinálni, és megmozgat. Jutalom legyen, ha edzeni mész, ne büntetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!