Miért van ez? Hogyan tudnám megtartani a reggeli alakom?
Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni, napi 1000 kalóriát eszek (tudom, hogy minimum 1200-at kéne, de nekem kényelmes így), és reggel tök lapos a hasam, viszont étkezések után eléggé megnő, viszont ha elmegyek wc-re akkor megint lapos lesz, aztán este megint nagy. Ez minden nap így van, valami emésztési problémám van? Vagy puffadás? Hogy tudnám ezt helyrehozni?
Egyébként bocsánat, ha rossz kategóriába írtam
2022. júl. 16. 10:12
11/15 anonim válasza:
Mióta lefogytam, az is látszik a hasamon, ha pisilni kell. De azért én tisztában vagyok vele, hogy ezt a különbséget csak én látom. (60 kg vagyok, nem vagyok kórosan vékony)
12/15 anonim válasza:
Szia ahogy az előttem szólók is írták ez mindenkinél ilyen nálam is az van hogy reggel viszonylag lapos a hasam aztán meg amikor eszek megnő.
13/15 NTBS válasza:
Éves után mindenki hasa megnő. Viszont az 1000 kalória nagyon kevés. A biztonság okáért én orvoshoz mennék vele.
15/15 anonim válasza:
Senkinek sem elég ennyi.
Egyébként igen, evészavarosként én is ilyen gunyorosan reagáltam, amikor bárki rámutatott, hogy gond van.
Mert jaj, persze, elég az 1000 kcal, nagy a hasam... 35 kilósan döbbentem rá (és akkor SEM láttam magam soványnak), mikor már a lélegzés is fájt, és három méter után majdnem összeestem, hogy igen, el kéne kezdeni enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!