Mit ajánlanátok, milyen etelékkel lehetne elkerülni a reggeli péksütemény utáni vágyat?
Minden reggel ezen gondolkozom, hogy mit lehetne reggelizni, de csak a péksütik/szendvics/ tojás kenyérrel komnóért "ordít" a szervezetem.
Szóval mik lennének ezekre jó alternatívák?
Majdnem minden reggel szendvicset eszem. Teljes kiőrlésű kenyér/zsömle + light sajtkrém/ humusz/ vöröslencsekrém/ babkrém stb + magas hústartalmú sonka + néha 2 szelet sajt + mindig jó sok friss töldség. Dieteikailag kifogástalan reggeli, kalóriakereten belül fogyást is segíti, hosszan eltelít, vitamin, rost, fehérjw minden van benne.
Nem tudom szerinted mi lenne az ideális reggeli de a szendvics pl az.
Péksütit is tudsz enni, nem 3mat vagy 6ot hanem egyet és lehetőleg teljes kiőrlésűt és ne zsírosat (pl croissant) válassz
Ha belefér a kalória keretbe, a péksüti sem hizlal.
Az a gond vele, hogy főleg cukor, fehérliszt, meg zsír, így elég magas a kalória tartalma.
Amúgy én zabkását reggelizem (nem bolti), kielégíti az édesség iránti vágyam. Vagy süss teljeskiőrlésű lisztből, cukor nélkül vagy kevés cukorral kakaóscsigát, vagy túrós táskát magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!