Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit ajánlanátok, milyen...

Mit ajánlanátok, milyen etelékkel lehetne elkerülni a reggeli péksütemény utáni vágyat?

Figyelt kérdés

Minden reggel ezen gondolkozom, hogy mit lehetne reggelizni, de csak a péksütik/szendvics/ tojás kenyérrel komnóért "ordít" a szervezetem.

Szóval mik lennének ezekre jó alternatívák?

2022. máj. 25. 08:39
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Mégis miért ne lehetne enni reggelire szendvicset vagy tojást? Én kb csak ezeket ettem és 30 kilót fogytam.
2022. máj. 25. 09:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor egyél péksütit, szendvicset meg tojást. Semmi baj nincs azzal.
2022. máj. 25. 09:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem minden reggel szendvicset eszem. Teljes kiőrlésű kenyér/zsömle + light sajtkrém/ humusz/ vöröslencsekrém/ babkrém stb + magas hústartalmú sonka + néha 2 szelet sajt + mindig jó sok friss töldség. Dieteikailag kifogástalan reggeli, kalóriakereten belül fogyást is segíti, hosszan eltelít, vitamin, rost, fehérjw minden van benne.

Nem tudom szerinted mi lenne az ideális reggeli de a szendvics pl az.

Péksütit is tudsz enni, nem 3mat vagy 6ot hanem egyet és lehetőleg teljes kiőrlésűt és ne zsírosat (pl croissant) válassz

2022. máj. 25. 09:20
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Én porcukros kakaós csigát szoktam enni, mégsem hízok tőle egy grammot sem, pedig évek óta eszem, kb 2x egy héten
2022. máj. 25. 10:12
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Én minden reggel müzlit eszem.
2022. máj. 25. 12:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A tojás teljesen rendben van
2022. máj. 25. 14:32
 7/8 anonim ***** válasza:
88%

Ha belefér a kalória keretbe, a péksüti sem hizlal.

Az a gond vele, hogy főleg cukor, fehérliszt, meg zsír, így elég magas a kalória tartalma.

Amúgy én zabkását reggelizem (nem bolti), kielégíti az édesség iránti vágyam. Vagy süss teljeskiőrlésű lisztből, cukor nélkül vagy kevés cukorral kakaóscsigát, vagy túrós táskát magadnak.

2022. máj. 25. 15:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én minden reggel szendvicset eszem + zöldséget, mert azt kívánom.
2022. máj. 25. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!