Lányok miért esztek péksütitek, meg össze vissza?
Szinte mindenki eszik péksütit, a csapból is ez folyik... Lefogyni is le lehet velük (max. sokunknak úgy sokkal nehezebb, de ez nem mindenkire igaz), összevissza éve is (bár nem tudom, ez mit jelent. nekem jobban tetszik az, amikor hasonlóak a napjaim, főleg az időzítés fontos nekem, de nem mindenki ilyen s ez nem gond)... Miért ne ennék, ha nem tartják rossznak?
Persze van, aki csak fantáziátlan vagy még kevesebb önkontrollja van, mint nekem volt 1 éve :D De nekem egészségtudatosságom van és hallgatok a testemre, szóval én már régesrég nem eszem lisztet, mert nekem az nem annyira jó és semmi szükségem rá. De nem zavar, ha mások eszik, főleg, ha nem viszik túlzásba.
S van, aki stresszevő, unalomevő s valamiért nem tud változtatni, esetleg nem is akar, még önbüntető, önsorsrontó táplálkozás is van...
Kevered a szezont a fazonnal.. Nem azért rinyál a nők többsége, mert rossz az alakja, hanem azért, mert kövér. A rossz alak totál független a péksütizabálástól, és elég nehéz tenni ellene.
Egyébként pedig elég nehéz lemondani az ízfokozókkal telenyomott ételekről. Főleg mert az a lényege, hogy függőséget okozzon, és minél többet megegyen belőle az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!