Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lányok miért esztek péksütitek...

Lányok miért esztek péksütitek, meg össze vissza?

Figyelt kérdés
utánna meg mondjátok hogy rossz az alakotok

2016. dec. 11. 11:02
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Mért a péksütit lehet szabályosan is enni?
2016. dec. 11. 11:11
 2/8 anonim ***** válasza:
30%
Mert szeretik, illetve nem tudnak kontrollt tartani kajàval. Ezèrt van az hogy a nagy többsèg egèsz èletèben diétàzik, utàna zabàl. Aztan 30 èvesen ugy nèz ki a bőre mint egy 50 evesnek.
2016. dec. 11. 11:12
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Sokszor mondják, hogy rossz az alakjuk, miközben meg vannak vele elégedve/nem akarnak fogyni, csak azt szeretnék hallani másoktól is, hogy jól néznek ki, vékonyak, nem kell fogyniuk, stb
2016. dec. 11. 11:16
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Hát mert attól, hogy szeretek jóízűen enni, attól még szeretnék karcsú maradni. :D
2016. dec. 11. 11:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Szinte mindenki eszik péksütit, a csapból is ez folyik... Lefogyni is le lehet velük (max. sokunknak úgy sokkal nehezebb, de ez nem mindenkire igaz), összevissza éve is (bár nem tudom, ez mit jelent. nekem jobban tetszik az, amikor hasonlóak a napjaim, főleg az időzítés fontos nekem, de nem mindenki ilyen s ez nem gond)... Miért ne ennék, ha nem tartják rossznak?

Persze van, aki csak fantáziátlan vagy még kevesebb önkontrollja van, mint nekem volt 1 éve :D De nekem egészségtudatosságom van és hallgatok a testemre, szóval én már régesrég nem eszem lisztet, mert nekem az nem annyira jó és semmi szükségem rá. De nem zavar, ha mások eszik, főleg, ha nem viszik túlzásba.

S van, aki stresszevő, unalomevő s valamiért nem tud változtatni, esetleg nem is akar, még önbüntető, önsorsrontó táplálkozás is van...

2016. dec. 11. 12:43
 6/8 anonim ***** válasza:
94%
Basszus en meg sirasig tomom magam 0-24be szemet kajakkal es nem jon fel egy kilo sem... megvaltas amikor hazaerek a sulibol es eszem a napi kis zoldsegem, gyumolcsom... adjatok mar 10 kilot, legyszi!
2016. dec. 11. 14:19
 7/8 anonim válasza:
100%
Mert bűntudatuk van. A legtöbb lány (nagyon kevés kivételével) nincs megelégedve az alakjával vagy azért, mert más ülteti a bogarat a fülébe vagy saját magának beszéli be. Jó érzés, amikor mi lányok olyat eszünk, ami ízlik és finom is, de utánna rosszul érezzük magunkat, mert úgy gondoljuk, ha 0,1 grammal többet nyomunk a mérlegen, akkor egy fiúnak sem fogunk tetszeni és magányosan halunk meg 9 macskával. Persze a környezettől is függ minden és amúgy is mindenki legalább 1x elbizonytalanodik magában. Tudom, hogy nem vagyok duci, de megkérdeztem gyakorin, hogy ideális-e az alakom (152cm 45/46kg), volt, aki azt mondta, hogy éhen fogok halni, mert túlságosan is sovány vagyok, de volt olyan is, aki azt mondta, hogy igyak minden egyes nap citromos vizet, mert rettentően el vagyok hízva. Tudtam, hogy rendben van a súlyom, de vágytam egy kis megerősítésre,mint mindenki más. (Mondjuk én csak egy igent vagy egy nemet szerettem volna és nem pedig citromos vizet, de végülis szeretem a limonádét. Szóval mind1 xD)
2016. dec. 11. 16:18
 8/8 anonim ***** válasza:
81%

Kevered a szezont a fazonnal.. Nem azért rinyál a nők többsége, mert rossz az alakja, hanem azért, mert kövér. A rossz alak totál független a péksütizabálástól, és elég nehéz tenni ellene.

Egyébként pedig elég nehéz lemondani az ízfokozókkal telenyomott ételekről. Főleg mert az a lényege, hogy függőséget okozzon, és minél többet megegyen belőle az ember.

2016. dec. 11. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!