Mennyi idő után "húzódik vissza" a megnyúlt bőr egy túl gyors fogyás után?
Figyelt kérdés
Akár terhesség után, akár túl gyors fogyókúrát követően. Ezt rengeteg helyen olvastam, hogy ugye ilyen hirtelen fogyás után a bőr nem tudja követni a fogyás ütemét, így kinyúlva marad. Elmúlik ez egy idő múlva és ha igen mennyi idő múlva? Vagy ez kinyúlt marad utána mindig? (Csak elméleti kérdés, mert kíváncsi vagyok.) A rendes válaszokat előre is köszönöm!!2016. okt. 18. 18:44
1/14 anonim válasza:
Vegyünk egy gyors fogyást. Egy ismerősöm -80kg-t fogyott, neki plasztikáztatni kellett a hasát, mert csíkok képzőttek a hasán.
2/14 A kérdező kommentje:
Tehát ez csak mesterségesen távolítható el? A csíkok amik keletkeztek azok nem striák voltak?
2016. okt. 18. 19:02
3/14 anonim válasza:
Ha fiatal vagy, talán van esély, hogy valamennyit visszahúzódik a bőr, de különben kicsi az esély. Vannak már rádiófrekvenciás testkezelések. Annak talán van hatása a bőrrugalmasságra.
4/14 anonim válasza:
1. Vagyok
Nem striák voltak, összehúzódott a bőr a hasán, szétnézek googlen ha találok jépet belinkelem.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2016. okt. 18. 19:48
6/14 anonim válasza:
Sajnos a kinyúlt bőr nem fog "csak úgy" visszahúzódni. Valamelyest lehetséges, de a bő 95%-on csak a plasztika segíthet.
7/14 A kérdező kommentje:
Például 10 kg fogyás esetén is ennyire meglátszik?
2016. okt. 18. 20:08
8/14 A kérdező kommentje:
Meg az ilyenen a felülések sem segítenek? Hiszen itt már nem a fogyás a cél, hanem a feszesítés
2016. okt. 18. 20:09
9/14 anonim válasza:
10kg fogyás kinyúlt bőrön nem hiszem hogy már csak a plasztika segíthet
10/14 anonim válasza:
Találtam egy hasonló képet, de az ismerősömnek kb az egész hasa ilyen ráncos volt, és majdnem ugyanolyan szép lett, mint ami a mellette levő képen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!