Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás után a bőröm megnyúlt....

Fogyás után a bőröm megnyúlt. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Mindenhol olyan plöttyett a bőröm,nem feszes sehol. Fogyáskor edzettem és most is edzek. De mégsem feszül Mit lehetne tenni? 30kg-ot fogytam 6hónap alatt.
2016. márc. 13. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Novesz ala izmot nezd a jo oldalat a borod nem fog szetszakadni mikor no az izom
2016. márc. 13. 20:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Milyen idős vagy? Gondolom 40 fölött. Ha fiatal vagy akkor majd szépen magától helyreáll, ha idős akkor hideg-meleg zuhannyal tudod edzeni, kollagént is ihatsz [link]

Illetve sok folyadék, és legyél sokat a szabad levegőn. Ezekkel tudod maximalizálni a bőröd regenerációját. De hogy őszinte legyek 40 fölött már nem lesz teljesen feszes bőröd, hacsak valóban nem kezdesz el edzeni, hogy egy kis izom legyen rajtad. Ettől nem kell félni 10 kiló izom szinte meg sem látszana rajtad, csak formásabb lennél.

2016. márc. 13. 20:32
 3/7 A kérdező kommentje:
igen 41éves férfi vagyok. 10kiló izom meg sem látszana, de azt nem könnyű felszedni. 10kiló izom nem is tudom hány év lenne.
2016. márc. 13. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja férfi vagy? Akkor takarodj kondizni! :D Meg se fog látszani, de kell vagy 2 év
2016. márc. 13. 21:08
 5/7 anonim válasza:
Kicsit off,de: 6hónap alatt 30kg? Hogy csináltad?:)
2016. márc. 13. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Ja de várj segítek a kondiban is. Az étrend a lényeg h ne hízz vissza. Mindig makrotápanyagot számolj először, tehát fehérje, zsír, szénhidrát. A fehérje a szükséges kalória 50%-át tegye ki a zsír és ch 25-25%-ot. Ezt majd kiszámolod te. Lényeg: ha kalória pluszban vagy hízni fogsz, ha kalória deficit van akkor fogyni. Ha elegendő fehérjét viszel be akkor esélyesebb h több zsír meg le, mint izom, mert ugye abból is megy le szálkásítás alatt.

Nyilván most lement egy csomó zsír, és ugye a zsír térfogata nagyobb mint az izomnak, tehát alap esetben legalább olyan nagynak kellene lenned izomban, mint zsírosan voltál, de azért a bőr rugalmas még ilyen korban is úgyhogy fog korrigálni, de idő kell ehhez is.

2016. márc. 13. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:
40%

Hat ezzel az etrenddel nem nagyon fog izmot szerezni maradjuk az alapoknal 3-5testsuly kg szenhidrat kezd 3 mal ha nem jon az izom szepen menj fel 0.5 g onkent a feherje 2g testsuly kg onkent

Amugy az elejen konnyen jon majd az izom es konnyu leadni 30 kg ot jo 40 evesen mar annyira nem de nem lehetetlen

2016. márc. 13. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!