Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő után "húzódik...

Mennyi idő után "húzódik vissza" a megnyúlt bőr egy túl gyors fogyás után?

Figyelt kérdés
Akár terhesség után, akár túl gyors fogyókúrát követően. Ezt rengeteg helyen olvastam, hogy ugye ilyen hirtelen fogyás után a bőr nem tudja követni a fogyás ütemét, így kinyúlva marad. Elmúlik ez egy idő múlva és ha igen mennyi idő múlva? Vagy ez kinyúlt marad utána mindig? (Csak elméleti kérdés, mert kíváncsi vagyok.) A rendes válaszokat előre is köszönöm!!

2016. okt. 18. 18:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A terhesség nagyon jó példa erre. Vannak, akiknek utána sosem lesz szép sima, feszes hasuk (pl. anyukám), van, akinél nem marad semmi nyoma, pl. én. Kétszer szültem, az első terhességem végére 25 kilóval voltam több, mint most, és óriási hasam volt mindkét babával. A szülés után kb. 2 hónapig úgy néztem ki, mint 6 hónapos terhesen. A szülés után sokáig szoros bandázst hordtam, hogy helyén tartsa a belső szerveimet és a lógó bőrt. És lám, 4 évvel a második szülés után, lassú fogyókúra után (15 kiló ment le), némi tornával olyan a hasam, mint fiatalkoromban. És túl vagyok a 40-en. Szerencsés vagyok, jól csináltam valamit, vagy genetika? Ki tudja. Ha utóbbi, akkor ezeket a géneket nem anyukámtól kaptam :) A nővérem 2 gyerekkel szintén nem, mert neki is szép a hasa...
2016. okt. 19. 11:12
 12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2016. okt. 19. 15:01
 13/14 anonim válasza:
lánykoromban és terhességek után is fogytam 20 kilókat. az ég világon semmit nem nyúlt ki a bőröm se a hasamon, se másutt. striáim se lettek 2 terhességtől. másokat is láttam már lefogyni. nem is értem, hogy merülhet föl, hogy 30 kilónál kevesebb fogyás után a bőr ne ugrana vissza a helyére.
2019. aug. 29. 13:01
 14/14 anonim válasza:
20 kilót fogytam, semmi negatív hozadéka nem lett. Kétszer voltam terhes, lett összesen 3db 2-3 centis striám. Nem tudom, szerencsés alkatúnak számítok-e ezzel.
2022. aug. 14. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!