Miért hízok fogyás helyett?
Eddig össze-vissza ettem és nem mozogtam rendszeresen és van is rajtam legalább 15 kg felesleg de tartottam eddig a súlyom.
Elkezdtem normálisan és egészségesen enni plusz minden nap tornázok kb fél órát és 1 órát sétálok, néha biciklizem is szintén kb 1 órát(főleg időjárás függő) de ahelyett hogy fogynék vagy tartanám a súlyom most elkezdtem hízni.
Mitől lehet ez?
18L
En voltam a 10.01-es valaszolo.
Igenis konnyen visszahizzak a leadott sulyt azok a fogyokurazok, akik szandekosan koplaltatjak magukat!!! Lattam errol a TV-ben egy musort par evvel ezelott. Lehet enni napi egyszer, ketszer, lehet koplaltatni magatokat, de majd mikor visszaalltok a normalis etkezesre, a szervezet atall tulelo funkciora (igen, ezt ennek hivjak, ilyen letezik, marmint hogy tulelo funkcio), es ilyenkor a szervezet mint egy orult, elkezd elraktarozni mindent, amit csak tud, hogy ha majd ujra jonnek a "rossz idok", ergo mikor alig eszel, meg csak ossze-vissza, akkor legyen mihez nyulni (raktar)....
Na ezert mondjak hogy napi 5x kell enni DE kevesebbet, nem pedig napi 1x vagy 2x tele zabalva magunkat.
Ennyi a titok. Nem kell eheztetni, koplaltatni magunkat mert meg tobbet hizunk vissza utana.
Eddig volt olyan nap hogy egyszer vagy kétszer ettem és nagyon keveset (azt ami volt itthon) de akkor nem koplalás céljából hanem egyszerűen csak annyit kívántam de most hozzá szoktam a normális kajához és remélem idővel tényleg elkezdődik a fogyás is.
Köszönöm a válaszokat :)
Ugyan így vagyok. Eddig mindig karcsú voltam, és bármit ehettem nem látszott rajtam. Fél év alatt híztam majdnem 7 kg-t.Pedig rendszeresem sportolok, és pont ezért 2 hete már diétázok is. Elhagytam a vacsorát, és az édességeket.
Nem értem mitől lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!