Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van hízlaló hatása a Pepsi...

Van hízlaló hatása a Pepsi Maxnak?

Figyelt kérdés
Nem a kalória mennyiségre gondolok, hanem az összetevőire.

2022. júl. 4. 23:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%
9: nagyon el vagy tévedve.
2022. júl. 5. 16:53
 12/14 anonim ***** válasza:
55%

A vicc az, hogy én nem rosszindulatnak szántam a választ, hanem poénkodtam.

Ezek szerint, ha te reggel rá állsz a mérlegre, mutat 70kg-ot, majd utána megiszol fél liter vizet, majd megint rá állsz a mérlegre és mutat 70.5kg-ot, akkor az hiszed, híztál fél kg-ot?

Egyik nap rá állsz a mérlegre 70kg vagy, majd rá állsz aznap este és 73-at mutat, akkor azt hiszed, hogy híztál 3kg-ot? Értem.

Ne akard már tudományosan megmagyarázni a dolgokat és meghazudtolni a termodinamika törvényeit, mert nem fog menni, bárhogy próbálkozol.

Esküszöm, most megint Schobert Norbi egyik mondata jutott eszembe, amikor azt mondta, hogy 1000 kalória nem 1000 kalória.. :D

Hízni attól fogsz, ha kalóriatöbbletben vagy. Naponta változhat a súlyod, sok sót eszel, több ch, stb, de ezek nem azt jelentik, hogy híztál, hanem csak azt, hogy több vizet tart vissza a szervezeted.

Nem tudom magyarázkodjak-e még, ha ennyiből nem érted meg, akkor menthetetlen vagy.

2022. júl. 5. 17:08
 13/14 A kérdező kommentje:

Hetes, rendben, akkor nem rosszindulatúnak szántad, elfogadom, de a kommunikációd nem erre utal kezdve azzal, hogy az első válaszodat egy olyan bevezető mondattal kezdted, hogy "értelmetlen a kérdés", a másodikat pedig azzal fejezed be, hogy ha ezt vagy azt nem értem, akkor "menthetetlen vagyok". :D Mi lenne, ha rosszindulatú választ adnál? :D

Szemantikailag a hízás nem a zsír felrakódását jelenti, hanem a testtömeg-növekedést. Pont ugyanazt a példát hoztad fel, mint én csak nem indokoltad meg, hogy miért nem hízásnak nevezed. :D

2022. júl. 5. 19:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Én rendszeresen iszok zero kólát meg cukormentes redbullt és a környezetemben élő emberek szerint sovàny vagyok
2022. júl. 6. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!