Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni?

Hogyan tudnék lefogyni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 1 éve már hogy császármetszéssel világra jött a kislányom. Azóta is 54 kiló vagyok, holott világ életemben a 40-42 között cikáztam. 151 cm vagyok (22 éves) és nagyon nagyon nem érdekel ki mit gondol rólam, itt az a gond hogy én nem érzem magam kényelmesen a saját bőrömben. Nagy a hasam és a tokámról már említést sem teszek. Próbálok minél többet mozogni és egészségesen enni, de nem mindig jön össze a dolog. A doki már kivizsgáltatta, a pajzsmirigyemnek semmi köze ehhez. Valakinek bármi ötlete, hogyan indulna be a folyamat?

2022. júl. 3. 20:03
 1/7 anonim válasza:
89%
Kevesebbet kell enni és többet mozogni.
2022. júl. 3. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
Nem vagy már kislány, ne akarj olyan lenni, mint húszévesen. Nővé és anyává értél, az alkatod ehhez igazodott. Teljesen biztos, hogy nem vagy túlsúlyos 54 kilósan. Tornázz és ennyi.
2022. júl. 3. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Azt csodálom, hogy 40 kg-osan teherbe estél….
2022. júl. 4. 09:43
 4/7 anonim ***** válasza:
59%

Azért 151 cm magassághoz nem annyira kevés az 54 kg.

Előszös is akarnod kell, és figyelje oda az étkezésedre (ne koplalj!) és sportolj.

2022. júl. 4. 13:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy kell fogynod, mint a 200 kilósnak. Kevesebb kalóriát bevinni, mint amennyit felhasználsz.
2022. júl. 4. 13:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Még szopizik a lányom. A doki azt mondta a tej rovására megy ha diétázom vagy ha nem eszem normálisan. Ehhez képest már erőltetem magamba azt a pici kaját is, többször egy nap de keveset nagyon csak hogy neki legyen tej. Viszont lassan leszoktathatjuk róla a védőnő szerint ezért is kérdeztem kinek hogy indult be a fogyás
2022. júl. 4. 16:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak úgy tudsz fogyni ha kevesebb kalóriát eszel mint amit elhasználsz.
2022. júl. 6. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!