Hogyan tudnék lefogyni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 1 éve már hogy császármetszéssel világra jött a kislányom. Azóta is 54 kiló vagyok, holott világ életemben a 40-42 között cikáztam. 151 cm vagyok (22 éves) és nagyon nagyon nem érdekel ki mit gondol rólam, itt az a gond hogy én nem érzem magam kényelmesen a saját bőrömben. Nagy a hasam és a tokámról már említést sem teszek. Próbálok minél többet mozogni és egészségesen enni, de nem mindig jön össze a dolog. A doki már kivizsgáltatta, a pajzsmirigyemnek semmi köze ehhez. Valakinek bármi ötlete, hogyan indulna be a folyamat?2022. júl. 3. 20:03
1/7 anonim válasza:
Kevesebbet kell enni és többet mozogni.
2/7 anonim válasza:
Nem vagy már kislány, ne akarj olyan lenni, mint húszévesen. Nővé és anyává értél, az alkatod ehhez igazodott. Teljesen biztos, hogy nem vagy túlsúlyos 54 kilósan. Tornázz és ennyi.
3/7 anonim válasza:
Azt csodálom, hogy 40 kg-osan teherbe estél….
4/7 anonim válasza:
Azért 151 cm magassághoz nem annyira kevés az 54 kg.
Előszös is akarnod kell, és figyelje oda az étkezésedre (ne koplalj!) és sportolj.
5/7 anonim válasza:
Ugyanúgy kell fogynod, mint a 200 kilósnak. Kevesebb kalóriát bevinni, mint amennyit felhasználsz.
6/7 A kérdező kommentje:
Még szopizik a lányom. A doki azt mondta a tej rovására megy ha diétázom vagy ha nem eszem normálisan. Ehhez képest már erőltetem magamba azt a pici kaját is, többször egy nap de keveset nagyon csak hogy neki legyen tej. Viszont lassan leszoktathatjuk róla a védőnő szerint ezért is kérdeztem kinek hogy indult be a fogyás
2022. júl. 4. 16:10
7/7 anonim válasza:
Csak úgy tudsz fogyni ha kevesebb kalóriát eszel mint amit elhasználsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!