Van aki szintén nem tud lefogyni szülés utàn,hiàba diétàzik?
Nekem a szoptatastol jott le napi 0,5kg, azt hittem nem jol latok, vagy valami bajom van.
68kg voltam 171cm magas
Hormonjaim miatt hiztam, 10kg ot.
Majd amikor terhes lettem, visszamentem 58ra az eredeti sulyomra a sok hanyastol.
73al mentem szulni.
4kg os gyerek 67kg os an mentem haza a korhazbol.
4hetre ra megint 58voltam, visszaaltak a hormonok.
De hiaba, a hasamon igyis ottmaradt egy kicsi,
Nagy cicim van, magasnak gondolom magam megse volt jo alakom. A hasam mas lett, a bor nem ment vissza 100%osan.
Szerintem peldaerteku amit csinalsz. A 2kg sem rossz. Nemreg szultel, a hormonok se olyanok mint reg. Adj neki idot!
Ugyes vagy!
Koszi,nehez kitartani,mikor semmi latszata :(
De jo neked,en sajnos nem tudtam szoptatni sem ,5 ml tejem volt kb,:(
Mar erre is gondoltam,h nezetni kene pajzsmirigy hormont vervetelbol,de ez most nem surgossegi ellatas,nem hiszem,hogy a haziorvos most adna beutalot.
Hasamon nekem is plötty a bôr, mondhatom gyönyörű.
Tul sok a zsír, a szénhidrátok rosszak, gyorsan felszívódóak. Este se meg napközben se egyél abonettet. Este inkább valami fehérje salátával, pl tofu, csirkemell. A szénhidrát nem ellenség.. joghurtot felejtsd el.
Reggelire többet egyél és inkább valami táplálót, tk kenyér paprika uborka saláta mellé, sajtót se egyél mellé, esetleg zsírszegény sonkával. Tízóraira egyél egy almát vagy egy banánt. Nem a gyümölcsök nem hizlalnak egyáltalán. Ebédre így egyrészt kevesebbet fogsz kívánni, másrészt ahogy nézem az étkezésed elég vitaminszegeny. Ebédre a körét fele legalább zöldség legyen, mindem boltba tudsz venni kesz zoldsegkevereket, megpárolod mellé mehet rizs, bulgur, kuszkusz, akármi. Olajba ne süss főleg ne rántott hús, fánk stb ilyesmiket. Ezzel legalább 5kg le fog menni a következő hónapban
Nem sajnos mikor koplalsz a tested raktároz hogy életbe maradj, ez fura lehet de tényleg így működik.
Igen egyébként a zöldségek engem is szoktak kozbe , de pl engem a franciasaláta keverék nem bánt, a karfiolos brokkoli répa meg igen, kísérletezni érdemes 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!