Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kettő vagy többgyermekes...

Kettő vagy többgyermekes anyukák, hogy sikerült lefogynotok? 15- 20kg túlsúly leadására gondolok. Külön főztél magadnak és a családnak? Tornáztál is, mikor?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 28. 13:13
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
8%
Nem hízlaltam fel magam.
2018. ápr. 28. 13:24
 2/27 anonim ***** válasza:
62%
Nem használtam autót, lehetőleg tömegközlekedést se, csak nagyobb távolságokra. Volt egy örökmozgó másfél évesem meg egy újszülöttem, nagymamák messze, férjem dolgozott reggeltől estig. Nem jelentett problémát megszabadulni a túlsúlytól, nem kellett hozzá diéta sem.:-)
2018. ápr. 28. 13:26
 3/27 anonim ***** válasza:
20%
Arra figyeltem hogy ne hízzak meg első körben.
2018. ápr. 28. 13:30
 4/27 A kérdező kommentje:
Köszi egyes, örülök hogy te ilyen szuper vagy. Igazán "hasznos" a válaszod. Lehet nem vagy túlsúlyos, de eszed se sok van, nyilván nem neked szólt a kérdés,nem értem miért is írtál bármit. Legyen szép napod.
2018. ápr. 28. 13:32
 5/27 anonim ***** válasza:
36%

En a terhessegek alatt es a mostani alatt is kontrollalom az etkezesemet. Nincs cukor es hasonlok. Hogy minel kevesebb plusz legyen. Sikerult is kontrollalni a hizast jol, es ennek ellenere egy dkg se ment le szules utan csak a gyerek sulya. Kin keservesen elso gyerek utan kb fel ev mulva lement 1-2 kg. Aztan par honap mulva megint terhes lettem nah utana meg semmi nem ment le.

Mozogni kell es odafigyelni az etkezesre es el fognak indulni lefele a kg-k ha nagyon nem akar megnezetheted a hormonjaidat nem lett e pajzsmirigy problemad vagy hasonlok

2018. ápr. 28. 13:35
 6/27 anonim ***** válasza:
50%

Hát, ha a tömegközlekedés fogyasztana, akkor már mindenki csont és bőr lenne, főleg én, aki minden nap vonatozom és tömegközlekedem egy babakocsis gyerekkel, mert viszem a bölcsibe (vidékről Pestre) és ebbe van séta, emelés lépcsőn fel és le babakocsival, plusz munkahelyen is lépcsőn megyek inkább, mert utálom a liftet, és az a 10 kiló, amit felszedtem valahogy marhára nem akar lemenni, főleg a hasamról, pedig így vagyok most állítólag normálisan vékony.

Ha olyan alkat vagy, magától lemegy, elég ha nem tömöd magad, csak az étkezéseidre figyelsz. Ha kicsit jobban rakódik (akár csak egy bizonyos területen), akkor jobban meg kell dolgoznod a vékonyságodért, mint aki közvetlen a szülésről laposabb hassal jött ki, mint amikor még nem volt terhes.

Én próbálok minden nap legalább 10 percet tornázni, és 2 naponta futni, hogy legalább rendszer legyen benne, de ha valami csoda folytán 20 percet tudok edzeni, az tök király. De ez sem elég arra, hogy a hasam lemenjen, igazából csak azzal van gondom. Intenzívebben kellene.

7/27 anonim ***** válasza:
87%

Ugyan csak 6-7 kilót adtam le, de azért leírom.

Külön nem főztem, csak igyekeztem kilépni a krumpli-rizs-tészta háromszögből. Ha hétvégén a férjem ilyesmit igényelt, nekem mindig volt hozzá zöldség. A kalóriagurun követtem, hogy mennyit eszem. És alvásidőben szobabicikliztem napi 40 perceket. Sajnos az örökmozó gyerek után futkosás nem fogyókúra, azt csak az mondja, akinek szerencséje van, és magától is vékony lenne. :)

8/27 A kérdező kommentje:
Lehetne, hogy csak olyan válaszoljon akire vonatkozik a kérdés. Mert ezzel aztán nem vagyok kisegítve hogy leírjátok, hogy ti nem híztatok el. Örülök Nektek. De rajtam már itt van ez a jó pár kiló felesleg, amitől szertnék megszabadulni, tapasztalatokra lennék kíváncsi. Köszönöm annak aki segít.
 9/27 anonim ***** válasza:
24%

5os vagyok, rajtam osszessegeben kb 10-15 plusz van sajnos, plusszal kezdtem a terhesseget igy nem hiztam sokat.

De a megoldas sulytol fuggetlen akkor is az amiket irunk a mozgas es eletmodvaltas.

2018. ápr. 28. 13:41
 10/27 anonim ***** válasza:
24%

Jah es en rendelem a kajat, magamnak dietasat mindig. Idom se lenne most fozni ket kisgyerekkel.

Gyerekkel meg tudtam tornazni is . Vagy amikor aludt

Utolso voltam

2018. ápr. 28. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!