Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kettő vagy többgyermekes...

Kettő vagy többgyermekes anyukák, hogy sikerült lefogynotok? 15- 20kg túlsúly leadására gondolok. Külön főztél magadnak és a családnak? Tornáztál is, mikor?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 28. 13:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
20-as vagyok, most látom, hogy a végén gyerekeket írt a teló, de nem, nekem egy van, remélem hogy nem baj, ha válaszoltam.
2018. ápr. 28. 19:04
 22/27 anonim ***** válasza:
A pacalosnak üzenem, hogy az nem hízlal! Èn 20 kgot fogytam és rendszeresen főzünk pacalt, a gyerekek is nagyon szeretik. Természetesen sütök hozzá tk kenyeret, isteni finom vele.
2018. ápr. 28. 19:20
 23/27 anonim ***** válasza:

5-os,9es,10es vagyok.

Ket gyerekem van egyebkent..

De amugy nem tokre mindegy hany gyerek van? Lehet kajat rendelni ha nincs ido fozni. A gyerekek eljatszanak egyutt is mar ha nem annyira kicsik. Van alvasido, nagyobbaknak ovi, suli akarmi. Meg lehet oldani. Mindenki kb ugyanazt irta csak maskepp.

2018. ápr. 28. 22:54
 24/27 anonim ***** válasza:

1. gyerek után: 6 hónap alatt -20 kg, kemény edzések és diéta! En ugyanis szoptatással is csak híztam a hormonok miatt.

2. gyerek után: 3 hónap alatt -11 kg, szintén diéta és 2 naponta futás.

A gyerek után rohangálástól nekem egy deka sem ment le. Az nem sport. Az étrend meg ez: nincs cukor, fehérliszt és zsíros kaja. Délelőtt zabkása, ebédre egy kis adag kalóriaszegény ebéd, uzsi gyümölcs, vacsi zöldség és sonka. Ennyi. Naponta max. 1500 kcal hónapokon át!

2018. máj. 2. 11:07
 25/27 anonim ***** válasza:

5 honapja szultem. Sokaig tartott, mire kitapasztaltam mi is valik be nekem igazan, es mi az amit szeretettek tudok csinalni. Most mar megvan, es lassan a fogyas is beindult. Az alomsulyomhoz kepest (ami nem a terhesseg kezdeten levo) 15 kiloval kezdtem, eddig 5 ment le.

Dieta: intenset.hu oldalon lehet kerni etrendet. Mennyisegre is okes, tarthato, finom etelek.

Mozgas: fitnessblender.com-on talalhato edzesvideokbol szemezgetek - legalabb heti 5 nap kb. 40 perc hiit, kardio jelleguket.

2018. máj. 2. 14:14
 26/27 anonim ***** válasza:
O, vegulis csak a kerdeseidre nem valaszoltam:D Kulon fozok magamnak, es delelotti vagy delutani alvasidoben tornazom. A hajnali, ehgyomros kardio lenne a legjobb, de azert a krumplifoldnek is van hatara.:)
2018. máj. 2. 14:16
 27/27 anonim ***** válasza:

24. vagyok, én hétvégén hajnalban jártam futni illetve hétköznap este amikor apuka babázik vagy a baba már alszik.

Második babánál késő délután amikor apuka hazaért vagy nagyinál vagyunk, leugrom.

Kaja: eleve ritkán főzök nehéz ételt, olyankor magamnak rendelek vagy pl. tészta helyett párolt brokkolit eszem köretként a husihoz. A fontos hogy a napi 1500 kcal-t ne lépjem túl, de ez persze egyéni.

2018. máj. 2. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!