Kettő vagy többgyermekes anyukák, hogy sikerült lefogynotok? 15- 20kg túlsúly leadására gondolok. Külön főztél magadnak és a családnak? Tornáztál is, mikor?
5-os,9es,10es vagyok.
Ket gyerekem van egyebkent..
De amugy nem tokre mindegy hany gyerek van? Lehet kajat rendelni ha nincs ido fozni. A gyerekek eljatszanak egyutt is mar ha nem annyira kicsik. Van alvasido, nagyobbaknak ovi, suli akarmi. Meg lehet oldani. Mindenki kb ugyanazt irta csak maskepp.
1. gyerek után: 6 hónap alatt -20 kg, kemény edzések és diéta! En ugyanis szoptatással is csak híztam a hormonok miatt.
2. gyerek után: 3 hónap alatt -11 kg, szintén diéta és 2 naponta futás.
A gyerek után rohangálástól nekem egy deka sem ment le. Az nem sport. Az étrend meg ez: nincs cukor, fehérliszt és zsíros kaja. Délelőtt zabkása, ebédre egy kis adag kalóriaszegény ebéd, uzsi gyümölcs, vacsi zöldség és sonka. Ennyi. Naponta max. 1500 kcal hónapokon át!
5 honapja szultem. Sokaig tartott, mire kitapasztaltam mi is valik be nekem igazan, es mi az amit szeretettek tudok csinalni. Most mar megvan, es lassan a fogyas is beindult. Az alomsulyomhoz kepest (ami nem a terhesseg kezdeten levo) 15 kiloval kezdtem, eddig 5 ment le.
Dieta: intenset.hu oldalon lehet kerni etrendet. Mennyisegre is okes, tarthato, finom etelek.
Mozgas: fitnessblender.com-on talalhato edzesvideokbol szemezgetek - legalabb heti 5 nap kb. 40 perc hiit, kardio jelleguket.
24. vagyok, én hétvégén hajnalban jártam futni illetve hétköznap este amikor apuka babázik vagy a baba már alszik.
Második babánál késő délután amikor apuka hazaért vagy nagyinál vagyunk, leugrom.
Kaja: eleve ritkán főzök nehéz ételt, olyankor magamnak rendelek vagy pl. tészta helyett párolt brokkolit eszem köretként a husihoz. A fontos hogy a napi 1500 kcal-t ne lépjem túl, de ez persze egyéni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!