Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan szabaduljak meg 4-5...

Hogyan szabaduljak meg 4-5 kilótól?

Figyelt kérdés

Nagyjából 5 hét alatt szeretnék leadni kb 4 max 5 kilót. Jelenleg 59 kg vagyok 168 cm magassággal. Nem mozogtam annyit az elmúlt tanévben meg nem is ettem normálisan így kicsit löttyedt lettem meg valamiért az elmúlt egy hónapban szedtem fel 2-3 kg-ot amit nem tudok hová tenni mert nem is bírtam enni a melegben és mozogtam is.

Szóval ennek hatására szeretném összekapni magam alapjáraton átlagosan jó fizikumom van. Az elmúlt bő két hétben már minden nap mozogtam (2,3nap kardio 4 nap erősítés 1 nap jóga,nyújtás) szerencsére ez nem szokott problémát okozni szívesen mozgok. Viszont a kajálással vannak gondjaim. Általában nem reggelizek délre már nagyon éhes vagyok illetve vacsorára is viszonylag sokat eszem. Folyadék bevitelre is fokozottan figyelnem kell.Illetve ha összeszámolom mit eszek egy nap a kalória keretemet nem lépem túl viszont kevés fehérjét viszek be az fix. Nem tudom hogyan lenne érdemes ennem. Egyáltalán mi miatt hízok ha nem eszek többet mint amennyit elégetek? A rendszertelenség miatt?

Szívesen várom a tanácsaitokat. Koplalni semmiképp nem szeretnék az tuti csak valami rendes rendszert kialakítani. Illetve sportban is várom a segítséget. Tulajdonképp az a célom hogy szálkásodjak és a lefogyott nyomi izmaimat ujra tónusossá tegyem

2022. jún. 24. 22:49
 1/1 anonim ***** válasza:
75%

"Egyáltalán mi miatt hízok ha nem eszek többet mint amennyit elégetek?"

Mert többet eszel, mint amennyit elégetsz. Valahol elcsúszik a kalóriaszámolásod. Ha tartósan kalóriadeficitben vagy (500-600 kcal mínusz), akkor fogysz. Ha nem, akkor nem.

2022. jún. 24. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!