Hogy szabaduljak meg minimum 40 kilótól?
170 cm vagyok, kb 105 kg
19 éves, lány
(Nincs semmilyen betegségem)
Nagyon elvagyok keseredve, hogy ilyen dagadt vagyok...........
A puffasztott rizs egy sz.r.
Nem muszáj zabpehely. Én mostanában kuszkuszt szoktam reggelizni vagy zablisztes protein palacsintát.
Inkább állj rá a magasabb glikémiás indexű szénhidátforrásokra mint pl a zab, barna rizs, köles, hajdina stb. A fehér rizs egy jó alternatíva, de nem a legjobb.
Igyekezz fokozatosan csökkenteni a kalóriabevitelt, és mellette valamiféle aerób jellegű edzést is beiktatni. pl erőltetett gyalogmenet. Meg néhány kardiót is. De mindemellett megfelelő mennyiségű protein. Húsok, halak, tejtermékek. Abból is főként a soványtúrók, sajtok.
Ui: Én is kövéren kezdtem. Próbálkoztam már mindennel a bioanyámtól kezdve a koplaláson át mindennel. Ez az egyetlen megoldás. Egyszerű mint z 1x1. innentől már csak elszántság kérdése. Nem akarni kell, hanem szeretni. Szeretni az egész procedúrát, magát a folyamatot ahogyan mennek le a kilók és te rohadtjól érzed magadat. Ne higgy senkinek, akik mást állítanak. Ha mégtöbb információt sszeretnél tudni, akkor ajánlom figyelmedbe az ingyenesen letölthető SÁRGA KAPSZULA című könyvet. Nekem megváltoztatta az életemet. Sok sikert a zsírleadáshoz! Ne feledd! Ez nem fogyókúra, ez étrend. Nem egy időszakos böjt, hanem egy életstílus. Rajtad áll, hogy követed e és valami újba bele mersz vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!