Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy szabaduljak meg minimum...

Hogy szabaduljak meg minimum 40 kilótól?

Figyelt kérdés

170 cm vagyok, kb 105 kg

19 éves, lány

(Nincs semmilyen betegségem)

Nagyon elvagyok keseredve, hogy ilyen dagadt vagyok...........

2016. nov. 2. 21:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ahw megint köszönöm szépen a válaszokat, utolsó: nagyon motiváló voltál. :3 Builder76: Te is, mert amúgy valóban sajnálom magam és ezzel nem jutok előrébb. :D

Egyébként régebben voltak időszakaim, amikor normálisan ettem (tudom hogy kell nagyjából), és nagyon megváltozott a közérzetem. Pl több energiám lett. De nem úgy, mint amikor kávét iszunk, hanem hogymondjam.. tehát így megnőtt az energiaszintem, jobban is aludtam. Csak mostanában összevissza eszek és akkor is, amikor nem vagyok éhes. A GI tuti nem zavar be, mert pl tojásrántotta után is simán tudnék enni annak ellenére, hogy nem vagyok éhes. -.- De most eléggé motivált lettem. Bár így egész nap számolnom kell a makrokat, azt hittem hogyha így szemre eszek egy közepes adagot normális elvekkel akkor úgy jó lesz. Nyilván úgy is, de gondolom hatékonyabb a fogyás hogyha tényleg odafigyelek pontosan a makrokra. :/

2016. nov. 2. 23:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Sokaknak biza nem megy számolás nélkül. Nekem azzal sem, mert nagyon kevés étel fér a keretembe... De jó étrenddel azért OK. Node nekem már nincs sok feleslegem, korábban könnyebb volt. Sokunknak van olyan, hogy nagy felesleg és jó étrend s csak jóllakásig evés esetén automatikusan van deficit... Ha mindennap hasonlóan eszel, akkor se kell mindent mérni és számolgatni. Azért egy ideig nem árt, informatív tud lenni, hogy miből mennyit eszel.

Igen, rizs vagy zab vagy egyéb gabona, ezek kissé csereszabatosak, no persze nem teljesen egyformák, a zab rostosabb és fehérjedúsabb, mint a fehér rizs, de azért szénhidrátbomba mindkettő. (Nekem mind egyformán megakadályozza a fogyást, mert nem laktatnak, de az én vagyok.)

Fehérjére sok opciód van, a legegyszerű állati termékeket enni (hús, tojás, túró, esetleg sajt), de kiegészítésnek (sokaknál pedig önállóan is) a növényiek is ott vannak, főleg a hüvelyesek és az olajos magvak fehérjedúsak, de a többi növény is segíthet, főleg, ha kalóriaszegény, így simán befér az étrendbe igen sok is. De a komplett állati fehérjékkel a legegyszerűbb.

Mivel nagy a felesleged, nem muszáj a sovány fehérjékre fókuszálnod, bőven sok kalóriát kell bevinned a fehérjén túl is...

2016. nov. 3. 00:11
 13/15 anonim ***** válasza:
(Na jó, pici felesleggel sem muszáj a sovány fehérjékre koncentrálni, az ember fehérjeigénye kevés kalóriát hoz, már csak amiatt kell más is.)
2016. nov. 3. 00:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Egy kis motiváció:

[link]

2016. nov. 3. 08:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Kezdj el mozogni , de először csak séta legyen , ne terheld az ízületeid. Számold ki hány kalóriát kell enned ahhoz hogy fogyj.
2016. nov. 3. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!