Fogyni szeretnék, mindenesetre kíváncsi vagyok a véleményetekre. 158 cm-rel és 58 kg-al már elhízottnak számítok?
Figyelt kérdés
2022. jún. 21. 13:03
11/17 anonim válasza:
10: Igen. Az első egy anorexiás, a második egy kövérség fétises. Az ideális súly akkor is 50-70 kg 170 cm-hez nő esetében és minden testalkatot figyelembe véve
12/17 A kérdező kommentje:
#10 Igazából egészen msotanáig nem nagyon neveztem volna magam kövérnek, de észrevettem hogy azért ha nem viselek pólót látszik hogy van hasam. Ez ellen szeretnék valamit tenni.
2022. jún. 21. 17:41
13/17 anonim válasza:
Nem vagy elhízott de ha lapos hasat szeretnél valószínűleg még fogynod kell. És h formás is legyél, járj el edzeni. Én 170 cm mellé 68-70 kg voltam de rendesen úszógumim volt mert majd minden plusz kg hasra jött. Most 58-60 kg vagyok és még így is van egy pici hasam de már sokkal szebb. Szóval nem az számít h mit mutat a mérleg hanem h a tükörben mit látsz. Ha persze vkit csak az érdekel h ne legyen elhízott akkor jó ez a gondolkodás h kivonsz a magasságodból 100-at és megkapod az ideális testsúlyt. De ha jól is akarsz kinézni, lapos has, formás fenék és lábak, akkor már jóval bonyolultabb a dolog.
15/17 anonim válasza:
Ha esetleg csatolsz képet akkor talán meg lehet mondani milyen az alakod, így vakon neméppen.
17/17 anonim válasza:
Sosem unjátok meg ti nők a "(normális magasság), (normális súly) vagyok, akkor elhíztam?" c. kérdéseket? ;P
Nem, teljesen rendben vagy, amúgy meg akkor is találnál pasit, ha 10-20 kilóval nehezebb lennél.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!