Lehetséges egyáltalán lefogyni? Sikertörténeteket
írnátok?
Figyelt kérdés
Mindenkitől azt hallom a családomban, hogy ők nem bírják sehogy lefogyni, ami rajtuk van(igaz nem sok felesleg), de valahogy a fogyás egy teljesen képtelen dolognak állítják be, és lassan én is annak érzem.
5x alltam neki fogyni 5x hagytam abba, mert nem birtam nemet mondani a kajákra. Aztan egyszer raalltam a merlegre es olyat mutatott, amit nem voltam kepes feldolgozni. 8kgal voltam tobb mint amennyit hittem hogy vagyok. Masnap elkezdtem fogyni azota 3honap alatt 16kg ment le rolam es kevesebb vagyok,mint az elmult 8evben barmikor. Eszem agaban sincs abbahagyni amig elerem a celom es akkor is csak szintentartora allok majd at. Kitartás és akaraterő kell nagyon sok. Lesznek majd akik le akarnak beszelni rola, ne hallgass rajuk. Sok sikert!
2022. jún. 20. 19:58
13/30 anonim válasza:
103 kilót fogytam le 3 év alatt lowcarb étrenddel, és rendszeres mozgással, szóval nem gondolnám, hogy nem lehet lefogyni. Anyagcserebetegségem és egyéb hormonális problémáim is vannak, szóval ezt sem tartom igazi érvnek. Mindössze egy olyan speciálisabb összetételű étrend kellett hozzá amit addig még nem próbáltam, mert eszembe sem jutott:), főleg mert mindenki ezt a kalóriamegvonás dumát nyomatta a környezetemben, de az egyszerűen nem vezetett eredményre, hiába vontam meg azokat a kalóriákat, amíg a tápanyagok aránya nem volt jó számomra.
De szerencsémre még éppen időben Kaptam segítséget, és így egy olyan étrendet tudtam magamnak összerakni amivel nem csak hogy sokkal jobban érzem magam, de még fogyni is segített, és kalóriákat se kellett számolgatnom hozzá, különben lehetséges, hogy már elvitt volna egy szívroham vagy valami...
2022. jún. 21. 03:26
14/30 anonim válasza:
Nos én nem fogytam, viszont tizenéve tartom a súlyomat. Mellette egyre szálkásabb és izmosabb vagyok. Szóval ne lefogyni akarj, hanem egy egészséges testet amit életed végéig fenn tudsz tartani.
2022. jún. 21. 12:43
15/30 anonim válasza:
Ha valaki tulsulyos, akkor ne akarjon fogyni?
2022. jún. 21. 12:49
16/30 anonim válasza:
Arra céloztam, hogy ne várja meg hogy túlsúlyos legyen. Nem a fogyás a sikertörténet, hanem az élethosszig fenntartott egészség. A fogyás egy elkövetett bűn visszacsinálása.
2022. jún. 21. 13:03
17/30 anonim válasza:
Elkövetett bűn? :)))) Mintha valami aljas gyilkosság lenne b....szus.
Te soha nem követtél még el hibákat életedben ugye?
Az , hogy valaki szeret enni nem bűn. Emberek vagyunk, akik szeretik élvezni az életet, max vannak akiknek lassabb az anyagcseréje, ezért meglátszik rajta, más meg össze eszik mindent amit akar, és mégsem hízik. Ez pl pusztán szerencse kérdése, nem érdem. Az viszont az, ha valaki rengeteg munkával és lemondások árán le tudja küzdeni a függőségét, ezáltal a súlyfelesleget is. Az igenis nagy érdem, és siker.
2022. jún. 21. 13:51
18/30 anonim válasza:
Bűn, persze hogyne. Ez milyen felfogás már?. Állandóan csak a súlyfelesleggel rendelkező van beállítva halálos bűnnek, de a drogos, alkesz, büdös dohányos, szerencsejátékos stb stb, azokat fele ennyire sem ócsárolják az emberek. Szánalmas ez a hozzáállás.
2022. jún. 21. 13:54
19/30 anonim válasza:
Mert annak aki vékony marad nincs rengeteg lemondása? Nem ideig óráig, amíg le nem fogy. Hanem mondjuk élethosszig. Az az igazi munka és tiszteletet érdemlő, ha valaki egészséges tud maradni és nem csak a bícs bodyra megy rá, hanem saját maga és a hosszú élet reményében lemond a káros szenvedélyekről mint pl a falás.
2022. jún. 21. 13:55
20/30 Senior Séf válasza:
Most írtam egy másik kérdés kapcsán:
Van egy qurvára egyszerű és egészséges fogyási módszer; adjál meg a testednek mindent, amire szüksége van. Tartsál be egy étrendet:
Kerülni minden készételt, gyorskaját, feldolgozott élelmiszert.
Minden étkezéskor 1 ökölnyi leveles, 1 ökölnyi színes, 1 ökölnyi kénes zöldséget, valamint 1 ökölnyi fehérjeforrást (hús, tojás, gomba, hüvelyesek) vigyél be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!