Nagyon nagy, löttyedt fenekem van, kezdjek rá edzeni vagy előbb fogyjak le?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy nagyon aránytalanul oszlik el rajtam a zsír, a felső testemen szinte semennyi és szinte minden a fenekemen van meg a combomon. Nagyon zavar a fenekem hosszú gatyába is de most ahogy megláttam magam fürdőruhába, elsírtam magam. Sok felesleg pedig nincs rajtam, 170cm 59kg vagyok. Most jelenleg kalóriát számolok, így fogytam 2kg-t már (felsőtestről nagyrészt) és még annyit tervezek, hogy a fenekemről lemenjem. Kisebb feneket szeretnék, de izmosat. A kérdésem az, hogy most akkor fogyjak le előbb és csak utána kezdjek edzeni rá? Attól félek, ha most edzenék rá, izmosabb lenne, de még nagyobb azt meg egyáltalán nem akarom. Szóval gondoltam először le kéne fogynom és utána edzeni. Vagy ez hogy működik, az lehet, hogy a háj alakul át izommá és akkor nem lesz nagyobb a fenekem csak izmosabb? Mit ajánlotok, hogy csináljam? Egészségesen étkezem, szóval nem csoki-pizzából áll az a kalória mennyiség amit eszek, de esetleg van még valami ötletetek étrend kapcsán, ami segíthet?2022. jún. 19. 18:36
1/12 anonim válasza:
Vannak gyakorlatok fenekformalasra.
2/12 anonim válasza:
neked nem szabad fogynod, hanem izmot kell felszedned. ha lesz izom, akkor ugyanennyi zsírral nagyon jól fogsz kinzéni
szóval erősítő gyakorltok
3/12 anonim válasza:
Ezek szerint körte alkatod van, ez nem fog változni.
4/12 anonim válasza:
Gyúrd a fart, minél jobban ki van dolgozva, annál jobban szétfeszül rajta a háj és egy idő után már nem is látszik. Ahogy elfogy a háj, csak egy hatalmas farizom marad.
5/12 anonim válasza:
Látatlanban nehéz mit mondani.
( És félre ne érts, nincs semmi hátsó szándékom. )
Edzeni kell, étrendet váltani, és célba érsz.
6/12 anonim válasza:
5. "hátsó" szándék :) csak ne akarjunk a dolgok fenekére nézni.
7/12 anonim válasza:
#6 Viccet félreteve tényleg segíteni akarok.
8/12 A kérdező kommentje:
Az edzéssel nincs gond, heti 3x 2,5 órát edzek (táncolok), de még így is ilyen. Lábaim, karjaim izmosak, de a fenekem nem. Szerintem akkor maradok a fogyásnál és közbe elkezdek edzeni rá.
2022. jún. 19. 22:10
9/12 anonim válasza:
Pedig nem vagy sok kg. Én 173cm és 62 kg vagyok, csak más alkat mint te és nincs baj a fenekemmel. Nemtom, hogy milyen tánc, de valami ugrálós sport biztos segítene. Amikor abbahagytam a röplabdát az rajtam is meglátszott, pedig nem híztam és sportoltam mást. Újrakezdtem és pár hónap alatt látványos az eredmény.
10/12 A kérdező kommentje:
Akrobatikus rock and roll-t táncolok, ami bőven ugrálós sport… úgy tűnik sajnos ilyen alkat vagyok, de nem adom fel
2022. jún. 20. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!