Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon löttyedt és hájas a...

Nagyon löttyedt és hájas a fenekem. Ez elég?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gerincferdülésem is van, a rossz tartás miatt aránytalanul rakódnak le a zsírpárnák. 3 nyomorék kiló a felesleg rajtam...

Egyszer már elértem az álomsúlyt (53 kg), de akkor még izmosodnom kellett volna (edzettem rengeteget súlyzóval is), viszont közbejött 2 hónap edzésmentes zabálás, és most megint elkeserítő a helyzet.

A konkrét célom, hogy az egész fenekem "feljebb kerüljön". és izmos legyen, ne zsíros. feszes...

Péntek Enikő tabata zónáját most kezdtem, nagyon jó, de ezt nem érzem elégnek.

(+ kocogok is... azt sokáig bírom, két kört simán lefutok a Margit-szigeten, de a gyors futástól még 30 méter után kiköpöm a tüdőm.)

A klasszikus négykézlábon bokasúly+ súly a térdhez gyakorlatot szoktam csinálni, lassan nagyokat 16x, gyorsan kicsiket 32x. Bokán 1.5 kg, térdhajlatban 1 kg.

Van bármi, amivel hatékonyabbá tehetném az edzést, hogy baromi gyorsan formába jöjjek?

És hátra tudnátok csajoknak való valamit ajánlani? Amitől olyan szép lesz...

Nagyon köszönöm a segítséget előre is!:)

2014. jún. 13. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Guggolás, kitörés + étrend.
2014. jún. 13. 20:14
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

És milyen gyakran eddzek fenékre? a mostani edzéstervben heti 5 nap edzés van, ebből csak egy fenék, + kettő futás. én ezt nagyon kevésnek érzem.

Most vizsgaidőszak van, az túlzás, ha kétóránként 1-1 kitöréses/négykézláb bokasúlyzós blokkal tartok pihenőket a tanulásban?

Vagy itt nincs olyan, hogy "túl sok"?

2014. jún. 13. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg, mint az élet oly sok területén.

Hetente egyszer, maximum kétszer eddz "fenékre", kb. 1 órában intenzíven.

Majd hagyj elég időt a regenerálódásra.

De ne csak egy területet eddzél, hanem az egész testedet, a hét többi napján, mondjuk 2 alkalommal, mindig más testtájat, mellette futhatsz 2-3-szor egy héten, de különböző napokon.

Viszont mindennek az alapja az ÉTREND.

Olvasd el a Sárga kapszula c. könyvet, minden fontos alapvető tudnivaló benne van.

2014. jún. 13. 20:29
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

AZ étrendre is megint figyelek, meg amit most letöltöttem (fizettem érte) tabata zónát, abban vagy konkrét receptekkel (ez nagyon hiányzott, mert már rohadtul untam, hogy csirkemell/soványtúró/cottage cheese/hal, és az én fantáziám fehérje terén itt ki is fújt...:D), szóval az remélem, most rendben lesz:) Abba fásultam bele, hogy rettentő monoton lett az étrendem. Ami egyébként szuper volt, meg is volt az eredménye, hirtelen én lettem a "csupaizom csaj"? csak hát én nagyon gyorsan vesztek izmot és nyerek zsírt sajnos, így két hónap kihagyás, lustulás, kajálás kb. fél évvel ezelőtti állapotba juttatott vissza. + ehhez jön egy vékony csontozat, amin extrém sz.rul mutat 1-2 kiló zsír is.

Na de most!!:)

Köszönöm a segítséget, megfogadom a tanácsokat!:)

2014. jún. 13. 20:39
 5/5 A kérdező kommentje:
(bocsi az elírásokért, nem a saját billentyűzetemről írok, és félreütök néha...)
2014. jún. 13. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!