Üres levest (leveskockából) gyakorlatilag korlátlan mennyiségben lehet enni?
Bocs, ha félreérthető volt, de nem ezt tervezek csak enni, megvan a napi kcal keretem, csak van, hogy elfogy és éhes vagyok, ezért gondoltam.
Másik kettőnek:
Tény, van benne pálmazsír meg nátrium-glutamát... Miben nincs, amit készen vesz az ember?
Nem használok olajat, nem használok margarint, fehérlisztes dolgot is ritkán zabálok.
Energiaitalból is màr csak Hell Zero, mert nincs benne olyan "szar", mint a többiben...
De ha az a heti 2-3 db leveskocka az ördög, és helyette igyak csapvizet, hát nem tudom....
Bármitől fájhat tulajdonképpen.
Emlékszem az aszpartam-bulira, az E412-re és ki tudja még, mikor mi volt éppen porondon.
De csak egyszer olvasnék olyat, hogy pl az alacsony vérnyomást összefüggésbe hoznák valaminek a fogyasztásával, tutira letesztelném, történik-e bàrmi, ha nem zabálom azt....
A nátrium-glutamát és fejfájás összefüggést nem sikerült bizonyítani. Ha valaki magán tapasztalja, akkor figyeljen rá, de azért az nem egy tudományos kettős vak próba.
Kérdező, a sótartalmát vedd figyelembe. Tudományosan igazolva más veszélye nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!