Mennyire jo dieta az, ha elhagyod estenkent a vacsorat?
#Nincs vacsi
Hát egészség szempontjából szerintem nem a legjobb, remélem, hogy egy átlagos napon azért mást is eszel, és nem csak egy csokis croissant és Burger Kinges kaját. :D De amúgy ez kalóriában szerintem kevés. Nem szoktam ilyesmi helyeken enni, szóval nem tudom, hogy pontosan mit takar egy Burger King menü, viszont egy csokis croissant is szerintem nemtöbb egy 400 kalóriánál, szóval igazából nem tudom mennyi kalória lehet egy Burger Kinges menü, de szerintem összességében valószínűleg túl kevés egy napra ez, meg hát na, nem valami egészséges amúgy. De amúgy ha neked jó az, hogy nem eszel vacsorát, és kibírod reggelig, akkor nem hiszem, hogy ezzel bármi gond lenne. Viszont valószínűleg azért tudsz ezzel "erősen fogyni a feleslegedből", mert túl kevés kalóriát viszel be egy nap, ami nem feltétlen jó.
2022. jún. 17. 00:58
#1-es vagyok.
Mármint az első mondatom első felét, hogy "hát egészség szempontjából szerintem nem a legjobb", azt a mai csokis croissantra és a Burger Kingre értettem.
2022. jún. 17. 01:02
Ez nem diéta. Ha minden nap ilyesmit eszel, az borzasztó, de nyilván lehet kalória deficitbe kerülni (esetleg), ha kihagysz 1 étkezést. Értelmesebb lenne ennél sokkal tudatosabban csinálnod, én nem tudom a BK menü miből áll, de gondolom szendvics, krumpli, üdítő, a második kettőt eleve kihagyhatnád, ha fogyni szeretnél.
2022. jún. 17. 03:12
4/20 A kérdező kommentje:
Rossz pelda volt ez a Burger King, nem minden nap kajalok ilyen helyen, csak ha azt kivanom meg, akkor nem mondok ra nemet. :) Ezt akartam csak ezzel kifejezni, de legutobb 1,5 honapja ettem ilyen helyen. A lenyeget viszont jol latjatok, kevesebb kaloriat viszek be meg igy is, mint amennyit a szervezetem eleget egy nap. Munka utan altalaban 1-1,5 orat az erdoben biciklizem minden nap, azzal szerintem meg olyan 700-1.000 kaloriaigennyel megfejelem a napjaimat. Ez igy osszessegeben problemas akkor amiket leirtam?
5/20 anonim válasza:
Legjobb. En így fogytam 30 kilót. Főleg hogy a szervezet úgyis úgy van beállva, hogy nappal égesse jobban a kalóriákat...
2022. jún. 17. 06:01
"A reggelit edd meg magad, ebéded osszad meg barátoddal, vacsorád add az ellenségednek!"
Ismered?
2022. jún. 17. 06:48
Az a 700 kcal eròsen túlbecsült. Ha magas izmos férfi vagy, akkor is a 1.5 óra nem több 600nál, ha kisebb/nő akkor 450 korul
2022. jún. 17. 07:46
Sajnos az ha korlátpk nélkul eszel napkozben az meg nem jelent fogyást. Csak akkor, ha azok a szuksegelt alatt vannak. Szoval neked ha nem akarsz szamolni ugy fog kiderulni a dolog, hogy ket hetig csinalod es ha elkezdez fogyni akkor neked egy fogyast eredmenyez. Ha nem, nem.
Viszont mivel kevesebb az etel, nagyon figy3lj a megfelelo zoldseg es gyunolcsofgyasztasra a vitaminok szempontjabol. Es a rostok is kellenének pl tk pékaurbol
2022. jún. 17. 07:49
Egy óra bicikli 1000 kalória? Lol, a közelében sincs.
Olvasgass a témában, egészséges életmód es egészséges diéta fogyás szempontjából még nagyon keveset tudsz.
2022. jún. 17. 08:50
10/20 A kérdező kommentje:
#7 es 9: higgyetek el, nem hasrautesre irtam pedig. 1-1,5 orara irtam amugy a 700-1.000 kaloriat, es tudni kell hozza, hogy 192 cm vagyok es most 100 kg. Ezen kivel a szintkulonbseg sem nagyon mindegy, meg hogy milyen sebesseggel szoktal menni. Egyenes terepen 30 km/h az atlagsebessegem...
Kapcsolódó kérdések: