Ez a smoothie/turmix mennyire fér bele esténként edzés után? Vagy inkább reggel kéne ilyeneket inni?
Köszi!
Az estét azért nem olyan későre értem, kb 6-7-8 körül edzek, 9 körül szoktam vacsizni, viszont tekintve, hogy éjjel produktívabb vagyok, hajnali 1 körül szoktam lefeküdni (tudom, az egészséges életmód szerint korán kéne lefeküdni, de kiskorom óta éjjeli bagoly vagyok, kipróbáltam már mindent)
Ha olyan későn fekszel, akkor belefér. Ellenben az izmok elvileg éjfél előtti alvástól jobban épülnek. Nem tudom, ennek mennyi az alapja, egy testépítéssel kapcsolatos oldalon olvastam. Lehet neked eltolódott.
Az utolsó étkezésnek nem érdemes sok szénhidrátot tartalmaznia. Illetve edzés utáni turmixnak sem annyira szerencsés, inkább a fehérje alapú, mert ha azonnal szénhidrátot pótolsz, akkor szintén kevésbé fejlődik. Amit pedig írtál az full zsír és szénhidrát bomba. Szerencsére a jobbik fajtából, szóval a diétának nem tesz be, ha belefér a kalória és makró keretedbe, de az izomépítésben nem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!