Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lesz valak anorexias?

Hogyan lesz valak anorexias?

Figyelt kérdés

Valaki leirna?

Pl nem ertem, ha valaki egyre kevesebbet eszik, akkor a szerezete elraktaroz es ha egy picivel eszik is tobbet, mar hizik... na most egy anorexias eseteben mi a helyzet?

2022. jún. 15. 22:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

De anyámék szeretnek engem csak rengeteget dolgoznak alig találkozok velük leg többször video hívásban beszélünk. Vagy látom őket apa sokat utazik szinte csak 2vagy max3 hetet van ithon. Mivel kalauz Anya meg étterem vezető 8tol este 10ig van nyitva 23:30ra van ithon Báttyám szokot rám vigyázni ami arrol szól h itt vannak a hülye barátai és ki eszik a hütöt meg xboxoznak xD.

Van takaríto nő öt szeretem egyszer elvitt mekizni meg moziba jófej már felnöt 35éves ha itt van akor foglalkozik velem

2022. júl. 8. 19:09
 22/29 anonim ***** válasza:
Atyavilág, te szerencsétlen gyerek! Ne védd a szüleidet, mert ez a durva elhanyagolás bűncselekmény! Úgy tönkremegy a szervezeted, ha egyáltalán túléled, hogy egész életedben nem áll rendesen helyre! Például nem leszel termékeny. Nem dolgozhat az anyád napi 14 órákat úgy, hogy téged odalök a semmibe! Hogy az legyen az életed, hogy a takarítónő elvisz mekizni! Dehát vigyen, mert akkor legalább eszel! "Úgy érzem, felesleges vagyok." "Mintha nem is itt lenne a helyem." - Hát ezzel az életformával nem is érezhetsz másképp, mindent elkövet anyád, hogy így érezd magad. A szerdai iskolai ügyeleti napon menj be az igazgatóhoz, és mondd el neki, hogy hogy élsz. Ha van szociális segítő, beszélj vele! Durva elhanyagolás áldozata vagy! Olvasni is rossz! Más rokon, nagyszülő, nagynéni nincs? És anyáddal is beszélj, ezt nem szabad elfogadnod! Minek dolgozik annyit?
2022. júl. 8. 22:26
 23/29 anonim ***** válasza:
De hát szünetvan nincs suli. Nem anyáék hibája van mit ennünk csak elkezdtem fogyozni és abba a hibába estem hogy nem tudok le álni. De anyának dolgoznia kell mert az éterem a mienk neki bent kell lennie 8ra mert akkor nyít 22kór meg zár anya felel mindenért ö a fönök. De az unokatesomék is itt laknak a közelbe de nekik a szülei is dolgoznak oké ök már idösebbek. De nem anyámék hibája mindenem meg van nem hanyagolnak el csak nincs rám idejük a munka miadt. Szeretem anyám apátis ma anya ithon van egésznap és fözöt amúgy minden nap kiföz nem ezzel van a baj én azért nem eszek mert lelki problémám van az hogy nincsenek ithon apa soha nincs ithon soha ha igen akkor keveset de akkor sem csinálunk közös programot max egyszer kétszer elutazunk nyaralni ha apa ithon van hogy eggyüt legyen a család. Amúgy báttyámat is zavarja hogy nincsenek ithon még nincs 18 csak 16 neki is rossz de ö nem panaszkodik. Hát nem tudom ma ettem a tesómmal oda hívot az asztalhoz hogy együnk együtt beszélgesünk hát ezeket amiket le írok neki nem mondtam apárol beszéltünk. Hogy lehet 2 hét jön haza 1hétre Anyának is rossz hogy apa nincs ithon. És lehet költözünk tesom mondta anyát meg várta tegnap este beszéltek én már aludtam mire anya haza ért. Floridába de én nem tudok angolul németül beszélek mert 3évig Németbe laktunk Kemnich-be remélem jól írtam le. Elvileg Apa véget költözünk majd apa2hét jön és beszélünk akkor már többet fogok tudni. Gondolom megint áthejezés vagy ijesmi véget
2022. júl. 9. 16:44
 24/29 anonim ***** válasza:
Pont a rád fordított a legfontosabb, mert most is komoly bajban vagy, életveszélyben, és le se sz*rnak! Az étterem-tulajdonosnak kell, hogy legyen egy üzletvezetője, aki viszi a napi ügyeket. De ő inkább mindent csinál, csak otthon ne kelljen lennie! Egyél rendesen és beszélj a szüleiddel, hogy keressenek neked pszichológust és vegyenek tudomást a ti létezésetekről!
2022. júl. 9. 16:51
 25/29 anonim ***** válasza:
Ettem ma. Enni fogok de semmi zsírosar van üzlet vezető a Brigi néni de Anya ha nem is 8órára de 11órára már az éterembe van. De most nem értek valamit Anyának itt az éterem. Apa meg repüli a világot. És tesom mondta hogy költözünk de hogyan költözünk amikor Anya megmondta hogy nem hadja az éttermet mert az már egy családi válalkozás és a tesom is az éterem vezetésén gondolkozik azt mondta ha felnő Anya ráhadja az éttermet eszt meg beszéltük közösen mivel én rendőrnek fogok majd tanulni az unokatesóm apukája rendőr kapitány és segít majd nekem mindenben. Én rendőr szeretnék lenni minden képp. És jótanuló vagyok. de akkor hogy költözünk azért mert apát áthejezik megint költöznünk kéne. ? Anya szerintem nem fog bele menni. Én meg ráse kérdeztem mert itvolt az osztálytársam és egésznap szórakoztunk. Meg akartam kérdezni. Nem baj még holnap meg fogom ezt tudni mert anya ithon lesz. Amúgy gabona pejhet ettem. Ebédre meg minnálóit de nem sokat mert sokat enni nem merek. 3kanálal de a lényeg hogy ettem azis valami haladás majd ha hejre jönnek a dolgok akkor majd eszek
2022. júl. 9. 23:05
 26/29 anonim ***** válasza:

Ne akkor egyél, ha helyrejönnek a dolgok, hanem a te dolgaid helyrejövésének a feltétele, hogy egyél. Nem kell zsírosat, de rendes adagot. Mért nem mersz enni? Mi történik, ha eszel?

Hogy utaztok-e vagy sem, azt majd megmondják, de ha anyukád ennyire szerelmes az éttermébe, akkor nem hiszem.

2022. júl. 10. 11:18
 27/29 anonim válasza:

Kedves 13as!

Remelem olvasod a válaszom.

Nekem a testvérem és a barátnőm is volt anorexiás, mindketten hamar súlyos állapotba kerültek. Szerencsére mindketten meg tudtak gyógyulni, de pszichiátriai segítséget kellett kérniük. Ahogyan a többiek is írták: ez egy betegség, el kell menni vele orvoshoz minél előbb, muszáj! Egyedül nem fogsz tudni meggyógyulni. Tudom, h ijesztő és hogy félsz, de hidd el, segíteni fognak! Ha nem tudsz angolul, akkor biztos, hogy van magyar segitség is. Ne titkold, hogy mi van Veled, hanem azonnal szólj a szüleidnek.Csak azért veszekednek veled, mert féltenek. Nagyon fontos, hogy tudd, nem lesz semmi következménye rájuk és rád nézve sem, hogyha segítséget kérsz, emiatt nem fogják a családodat bántani, ítélkezni.

A masik: nem a Te dolgod megoldani a szüleid gondjait. Ők felnőttek, megbirkoznak vele! Hidd el! Bízz bennük. Drukkolok Neked, majd jelentkezz, hogy mi van Veled. Írj ha kérdésed van

2022. aug. 22. 12:03
 28/29 anonim ***** válasza:
Ismerem ezt a kislány 16éves elég jólélnek sajnálom ezt a gyereket sajnos azok a lányok akik ilyen családi próblémával szenvednek azok esnek hamar bele az anorexiába szülő egésznap nincs othon a kislánynak hiányzik az apukája az anyukája is féltség érzet esetleges válásmiadt folyamatos stessz.
2022. nov. 16. 07:42
 29/29 anonim ***** válasza:
Vagyis 13volt itt de csak azért mertem ki írni a korát mert csak most olvastam a bejegyzéseket hogy ki írta én azért nem mertem ne hogy letilsák.
2022. nov. 16. 14:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!