Hogyan lesz valak anorexias?
Valaki leirna?
Pl nem ertem, ha valaki egyre kevesebbet eszik, akkor a szerezete elraktaroz es ha egy picivel eszik is tobbet, mar hizik... na most egy anorexias eseteben mi a helyzet?
De anyámék szeretnek engem csak rengeteget dolgoznak alig találkozok velük leg többször video hívásban beszélünk. Vagy látom őket apa sokat utazik szinte csak 2vagy max3 hetet van ithon. Mivel kalauz Anya meg étterem vezető 8tol este 10ig van nyitva 23:30ra van ithon Báttyám szokot rám vigyázni ami arrol szól h itt vannak a hülye barátai és ki eszik a hütöt meg xboxoznak xD.
Van takaríto nő öt szeretem egyszer elvitt mekizni meg moziba jófej már felnöt 35éves ha itt van akor foglalkozik velem
Ne akkor egyél, ha helyrejönnek a dolgok, hanem a te dolgaid helyrejövésének a feltétele, hogy egyél. Nem kell zsírosat, de rendes adagot. Mért nem mersz enni? Mi történik, ha eszel?
Hogy utaztok-e vagy sem, azt majd megmondják, de ha anyukád ennyire szerelmes az éttermébe, akkor nem hiszem.
Kedves 13as!
Remelem olvasod a válaszom.
Nekem a testvérem és a barátnőm is volt anorexiás, mindketten hamar súlyos állapotba kerültek. Szerencsére mindketten meg tudtak gyógyulni, de pszichiátriai segítséget kellett kérniük. Ahogyan a többiek is írták: ez egy betegség, el kell menni vele orvoshoz minél előbb, muszáj! Egyedül nem fogsz tudni meggyógyulni. Tudom, h ijesztő és hogy félsz, de hidd el, segíteni fognak! Ha nem tudsz angolul, akkor biztos, hogy van magyar segitség is. Ne titkold, hogy mi van Veled, hanem azonnal szólj a szüleidnek.Csak azért veszekednek veled, mert féltenek. Nagyon fontos, hogy tudd, nem lesz semmi következménye rájuk és rád nézve sem, hogyha segítséget kérsz, emiatt nem fogják a családodat bántani, ítélkezni.
A masik: nem a Te dolgod megoldani a szüleid gondjait. Ők felnőttek, megbirkoznak vele! Hidd el! Bízz bennük. Drukkolok Neked, majd jelentkezz, hogy mi van Veled. Írj ha kérdésed van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!