Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lesz valak anorexias?

Hogyan lesz valak anorexias?

Figyelt kérdés

Valaki leirna?

Pl nem ertem, ha valaki egyre kevesebbet eszik, akkor a szerezete elraktaroz es ha egy picivel eszik is tobbet, mar hizik... na most egy anorexias eseteben mi a helyzet?

2022. jún. 15. 22:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

A szervezet adaptálódik az alacsonyabb energiabevitelhez, ha az egészséges elméjű ember végül x idő után már nem bírja az éhezést és feladja a dolgot, ezek után nagy eséllyel jobban fog hízni és felesleget felhalmozni, ha visszaáll egy élhetőbb energiabevitelre.

Aki pedig mentálisan beteg, fejben nem tiszta, nem törődik a teste jelzéseivel és tovább koplal, addig a szintig amikor már nincs más választás a szervezet számára sem, és tovább fogy, leépül, végül az ilyen betegek meg is halnak, ha nem kapnak segítséget időben. Vagy esetleg magához nem tér az illető, de ez a ritkább eset.

2022. jún. 18. 01:06
 12/29 anonim válasza:

"Ezt jól megcsináltad, 4-es!"

Ember, honnan kellett volna tudnom, hogy a kérdező anorexiás "akar lenni"? Az anorexia kialakul, nem elkezdenek követni egy "trendet".

Válaszoltam egy kérdésre, hogy ki hogy lett anorexiás, honnan kellett volna tudnom, hogy a kérdezőnek kellenek a lelki erők ahhoz, hogy evészavaros legyen?

2022. jún. 19. 14:36
 13/29 anonim ***** válasza:
Ja akkor jó hohy írtad ezt 12-es mert ha ezt a bekegyzésedet nem olvasom el akkor le írtam volna hohyan kerültem anorexiába én mostanába estem bele és ebböl noncs ki út. Szóval kérdező felejsd el az anorexiát nem jó alig tudok aludni fájnak a csontjaim ha fordulok az ágyon feszült vagyok. Álandóan azt hallom hogy ha ebéd van vagy akármi hohy egyél mért nem eszel egyél már. Teljesen kivagyok ezektöl a szavaktol.még olyanis elsült az asztalnál hogy jó egy bunkó vahy ha a fejedbe veszel valamit akkor az úgy van.. hát a fater szerint fejembe vettem a nem evést a fogyást ami igaz de nem akarom hogy akadájozzanak benne. Ne kerülj ijen helyzetbe mint én ja és hullik a hajam. Elég kellemetlen volt föleg fodrásznál. Ne legyél olyan buta mint én. Mert én már ebböl nem tudok le álni. Ne akarj ijen lenni. Ha fogyni szeretnél akkor. Böjtölj 5 napig 5nap után meg egyél föt tojádt 5napig és le is fogysz aztán már semmi zsíros étel.
2022. júl. 6. 23:46
 14/29 anonim ***** válasza:
13-as, nem jársz pszichiáterhez? Ne mondj ilyet, hogy nem tudsz leállni, mert akkor belehalsz. Pszichiáterhez kell menned, akár kórházba befeküdnöd. Elvittek a szüleid vagy ha 18 fölött vagy, elmentél? Hogyne lenne kiút, nemcsak a másik végén van!
2022. júl. 7. 00:40
 15/29 anonim ***** válasza:
Szia 14es hát a felnőtté válástol még odébb vagyok. Nem járok pszihiáterhez meg orvosnál sem voltam annyit tudok hogy nagyon be indult a fogyás és naprol napra sóványabb vagyok. És igen nem tudok le álni mert a kajára is félek gondolni. Volt hogy veszekedet velem a fater úgy ettem sírva de olyan ideges voltam el ment az egész kedvem alig vártam hogy annak a napnak vége legyen. És másnapra nagyon ment a hasam rosszul voltam. Nem tudom hogy fogok ebböl ki mászni. És az a rosszab h tegnap láttam egy brutál elhízott nőt és még jóbban elment a kedvem azt mondtam úristen inkább vagyok sovány mint ijen kövér. Nem tudom mért de mostanában ha látok egy nőt egyböl a test képét nézem h mennyi felesleg van rajta. Nem tudom mi van velem ja és minden éjszaka úgy alszok meg kelek fel hogy fájnak a kezeim alig tudom ki meg be hajlítani az újjaimat. A fülem mögött már nincs hajam félek nem tudom mit tegyek.
2022. júl. 8. 06:26
 16/29 A kérdező kommentje:
Ez nagyon durva szerintem es sajnalom hogy beteg lettel. De hogyan tudsz aludni? Ha nem eszel, akkor nincs energiad, az alvashoz is kell energia... most hany kilo vagy ?
2022. júl. 8. 06:41
 17/29 anonim ***** válasza:
Istenem, 15-ös, azonnali pszichiátriai kezelésre van szükséged! Nem a te feladatod, hogy kimássz, a vakbeledet se magad veszed ki! A szüleid annál tovább nem látnak, mint hogy veszekedjenek veled? Dugj egy anorexiáról szóló cikket anyukád orra alá! Ha ő nem visz, akkor te magad menj el a háziorvoshoz és kérd, hogy beszéljen a szüleiddel. A kövérségbe sokkal később lehet belehalni, mint az éhezésbe! Életveszélyben vagy! Kórházba KELL menned! (Egyébként milyen a családi helyzeted? Merthogy ennek az az oka.)
2022. júl. 8. 08:07
 18/29 anonim ***** válasza:
Néha úgy érzem feles leges vagyok. Mint ha nem is itt lenne a hejem.. El takarom így a fülem mögött nem látják . Bő ruha van rajtam h ne lássák a soványságot ha szüket vennék fel akkor lebuknák. De ígyis szóvá tették már nekem h ne foggyak tovább. Nem tudom hány kiló lehetek most. 40 körül
2022. júl. 8. 09:49
 19/29 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg, hogy ki mit lát! Az életedről van szó a szó legszorosabb értelmében! Nem arra van szükség, hogy elfedd a valóságot, hanem hogy orvossal kezeltesd az életveszélyes betegségedet! Mi van a szüleiddel? Nem látják, hogy elfogysz?
2022. júl. 8. 10:14
 20/29 anonim ***** válasza:
Nem igazábol nem lássák söt meg sem kérdezik h etem e már vagy akár mi nem is érdekel. Én hajnalokig fent vagyok de ojan 1-2óra körül elalszom 7kor fel kelek max 8kor. De mindog fáratnak érzem magam délután 17körül elis álmosodok 1órát alszom. Sok szor ver a szívem ezerrel. Nem tudom majd lesz valahogy 143cm vagyok még növésbe vagyok anyámék szerintem aztis gondolhatják h fejlödésben vagyok azért lettem hirtelen sovány mert az unokatesomis kövér volt tavaly és hirtelen sovány lett de nölt is magasabb nála. Sajnos ide év járatot nem írhatok annyi elég hogy ha levágjátok a koromat ebböl Péntek13 film.. Nem irhatom le más képp mivel ez az oldal korhatáros
2022. júl. 8. 18:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!