Diéta, de mégis hogyan? Kezdem feladni a remenyt.
Figyelt kérdés
Fogyni akarok. Alig eszek valamit, azt is csaj ilyen alacsony kalória értékű dolgokat, napközben ülök mert irodai munkám van, de minden nap sétálok és tornázok, amíg energiám engedi, mégis csak hízok és hízok... Már megfordult a fejemben az is, hogy inkább végetvetek az egésznek, úgysem fogom sosem elérni hogy fogyjak... Nem tudom mit csinálok rosszul, az elmúlt 7 hónap alatt csak híztam a fentiek ellenére... Mit tehetnék?2022. jún. 15. 07:45
21/23 A kérdező kommentje:
#20 cukormentes volt. Mi értelme a cukormentes kávénak ha cukrosat iszok utána?
0 -> cukormentes
1 -> cukros
0+1=1
1+1=2
Azaz,ha két cukros dolgot iszol, akkor plusz cukrot viszel be. Ha csak az egyik cukros, akkor nem viszel be plusz cukrot. Ennyi a lényege.
2022. jún. 24. 15:22
22/23 anonim válasza:
Nem is értem, miért nem fogysz….
23/23 anonim válasza:
Igyál még 5 cukormentes kávét, mert akkor csak 1/7 cukrot viszel be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!