Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Webprogramozáson voltam OKJs...

Webprogramozáson voltam OKJs képzésen, idén végeztem volna. De úgy tűnik nem sikerül elvégeznem és idén töltöm be a 22. életévemet,3 évet csesztem el emiatt, szerintetek lehet sikeres életem így még? Kezdem feladni a reményt.

Figyelt kérdés

2014. ápr. 3. 17:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet! Minden nézőpont kérdése.

Én egyetemre járok, ott a LLL (LifeLong Learning) nagyon felkapott dolog, tehát még tanulhatsz mást, ami érdekel. Fiatal vagy.

Plusz most az én életemben is vannak nehézségek. Konkrétan most nyáron záróvizsgázom az egyetemen (21 éves vagyok), és nem tudom, felvesznek-e szeptemberig oda dolgozni, ahova jelentkeztem. Most nézem a szakomhoz közeli OKJ-s képzéseket. Két év sok idő, addig majdcsak felvesznek, mert amúgy ismerik a munkám a gyakorlat révén, szimpi vagyok nekik.

Ne add fel! Én is ilyen voltam, de rájöttem, hogy csak magam emésztem fel ezzel az aggodalmaskodással. Az élet tele van lehetőségekkel, csak keresni kell őket!

2014. ápr. 4. 00:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Szóval, lett belőled valami? Mi történt azóta?
2022. jún. 22. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!