Már minden hülyeség az eszembe jut. Tegyük fel h nem fogadják el, ebben az esetben a fellebbezés sikeres lehet?
nyelvvizsgáról van szó.középfok ECL
egyelőre csak feltevés,szeretném előre tudni h mire számíthatok ebben az esetben.
tudom h abszurd,és h pont velem történik pont ekkor na de arról van szó hallásértésnél a felelet választósnál már az utolsó pillanatban írtam be a betűket a helyükre,a tollam majdnem felmondta a szolgálatot pedig új volt(a egy másik toll a táskámban volt,de a szünet után a kezdésnél csak ezt az egyet kaptam elő),és így az egyik betűt mire magához tért a toll igencsak vastagabban deformáltan sikerült beírni a nagy idegességemben. ezzel nem is lenne gond csak azt írják h minden javított válasz rossznak számít.ezt ugye még véletlenül sem vehetik javítottnak ugye? mert akár a többihez képes annak is tűnhetne..ha ezen múlna a szóbeli megadnák?
lehet h hülye kérdés,de egyfolytában a vizsgán agyalok..nagyon fontos h meg legyen.bele se merek gondolni h nem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!