Folyton kívánom a sajtot,nagyon sokat eszek belőle, mit tegyek hogy ne kívánjam annyira?
Figyelt kérdés
2022. jún. 8. 22:51
1/19 anonim válasza:
Én a mentolos rágóra vagyok rákattanva. Fogalmam sincs, de ha rájössz, érdekel a dolog.
2/19 anonim válasza:
Egyed betegre magad belőle, ha rosszul leszel tőle, soha többé nem kívánod
3/19 A kérdező kommentje:
A rágó az nálam is de az cigi lerakás miatt 😄
2022. jún. 8. 23:25
4/19 A kérdező kommentje:
Hát most jó sokat ettem belőle, undorodom is magamtól szóval lehet ez jó megoldás
2022. jún. 8. 23:25
5/19 anonim válasza:
Igazából az is megoldás, ha szimplán nem veszed, direkt ellenállsz, egy ideig eszedbe jut folyton, de majd elmúlik.
6/19 anonim válasza:
Nem kell teljesen lemondani róla. Ha nagyon szereted ne zárd ki teljesen. Ugyan magas a sajtok kalória tartalma de egészséges is (minőségi sajtokra gondolok) sok bennük a fehérje is. A megoldás az h mértékkel fogyasztod, nem pedig bezabálsz belőle. Én is rendszeresen fogyasztok sajtokat de simán meg tudom oldani h ne lépjem túl a kalória keretem emiatt, tényleg a mértékletesség a lényeg.
7/19 anonim válasza:
Akaraterő.
Amúgy meg kimérsz 40 grammto amit megeszely a többit meg beteszed a hutobe
8/19 anonim válasza:
A sajtokra én is rá vagyok kattanva. Főleg a házi sajtra. De olyan szinten, hogy már itthon készítem magamnak. Rengeteget megeszek. Egyszerűen imádom. Viszont jó a bolti sajt is :)
9/19 anonim válasza:
A szervezeted jelzi, hogy fehérjére vagy más tápanyagra van szüksége, ami a sajtban van, ennyi.
Nekem is volt egy ilyen hullámom pár hónapja, soha nem szoktunk venni itthonra, de nálam bekattant, hogy fetát kell ennem, és hetekig amikor csak tudtam, mindenhol olyan kaját rendeltem, amiben feta vagy juhtúró volt, meg itthonra is vettem.
Aztán egyszercsak magától elmúlt, már nem kívánom úgy.
10/19 anonim válasza:
#9 neked nagy eséllyel sóhiányod volt.a kérdwzönek lejet pl kalcium
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!