Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Először le akarok fogyni és...

Először le akarok fogyni és utána sportolni az úgy nem jó?

Figyelt kérdés
Elősször le akarok adni 15 kilot majd utána elkezdnei sporotlni h megtartsam a sulyom működne?
2008. dec. 18. 19:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Tudod mit magyarázd el a dolgokat! De ne kiskegyed szinten hanem orvosi kutatásokkal igazold azt ahogy én tettem! A feleslegtől meg lehet szabadulni de nem ZSÍRÉGETÉSsel! A zsírdepókat ellehet tüntetni de nem zsírégetéssel! Nem egy embert ismerek aki aerob nélkül készült be. És én is így szoktam! Ha aerobozok az nem azért van mert zsírtégetek! Remélem érted mit mondok. Nem azt írtam,h a zsírtól nem lehet megszabadulni. Nem azt írtam, hogy a zsírt nem lehet lepucolni magadról. Azt írtam, hogy nincs ZSÍRÉGETÉS=ZSÍROXIDÁCIÓ! Jóhogynem azt mondod,h szálkásításkor 15-20as magas ismétlés szám kell mert akkor szálkásodik az izom!
2008. dec. 20. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!